Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince tefecilik yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahsa yönelik, 10 Aralık tarihinde Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordinesinde, başlatılan planlı çalışma sonucunda düzenlenen operasyonda yakalanan D.Ö. ve G.V. gözaltına alındı. Karakoldaki işlemleri tamamlanan D.Ö. ifadesi alınarak serbest bırakılırken G.V. ise çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda 9 adet dolu senet, 2 adet imzalı boş senet, 92 adet boş senet, 28 bin 990 TL suçtan elde edilen para, 1 adet ajanda, 10 adet kredi kartı, 1 adet kurusıkı tabanca ve şarjörü ile 10 adet kurusıkı tabanca mühimmatı ele geçirildi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından 7 Nisan – 16 Mayıs 2025 tarihleri arasında düzenlenen MAKÜFEST 2025 Spor Şenlikleri, heyecan dolu müsabakalarla devam ediyor.
Turizm Haftası dolayısıyla farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Turizm Fakültesi çevre bilincine dikkat çeken anlamlı bir organizasyona imza attı.
Burdur'da huzurevinde kalan ve daha önce hiç evlenmeyen 69 yaşındaki Emine Gülay'ın hayali olan kına gecesi öğrenciler ve huzurevi sakinleri tarafından gerçekleştirilen organizasyonla gerçek oldu.
Burdur'da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.
4-6 Nisan 2025 tarihlerinde Türkiye'de ilk kez İstanbul'da düzenlenen Gençler ve Büyükler Türkiye Sambo Şampiyonası sporcuları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti
Birinci MAKÜ Yörük Çalıştayı temsili yörük göçü ile geçmişe bir yolculuk yaşattı.
Yorumlar (0)