Burdur’un Bucak ilçesinde cadde üzerindeyken kontrolden çıkan otomobil, park halindeki başka bir otomobile çarparken araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.
Kaza, saat 01.15 sıralarında Burdur’un Bucak ilçesi Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsü bilinmeyen Opel marka otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde olan Fiat marka otomobile çarptı. Kaza sonrası iki araçta da büyük maddi hasar oluşurken kazaya neden olan sürücü aracı terk edip olay yerinden kaçtı.
Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili incelemelerde bulunurken kaçan sürücü için çalışma başlattı. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımı ile otoparka kaldırıldı. Olay yerinde bulunan alkol şişeleri ise dikkat çekti.
Antalya'da kaza nedeniyle yavaşlayan trafik başka bir trafik kazasına neden oldu. Otomobillerin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otomobilin başka bir otomobile arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Batman’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir iş yerinin bahçesine düştü.
Edirne'de kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, servis minibüsünün akaryakıt istasyonundan çıkan otomobile çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Yorumlar (1)
yorumcu
5 ay önce / 02.10.2024bucakta bucaklı olmayanlar sanırım geçmiş olsun
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla