Burdur'un Bucak ilçesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında ilçe halkını bilinçlendirmek amacıyla, sanal bahis, kumar, dolandırıcılık ve aile içi şiddet konularında geniş çaplı bilgilendirmeler yapıldı. KADES, UYUMA ve NARVAS projelerinin tanıtımıyla, özellikle kadınların ve ailelerin bu tehlikelere karşı korunması için tek tek detaylandırıldı.
Bucak İlçe Müftülük binasında gerçekleştirilen etkinlikte, Bucak Sağlık Yüksekokulu öğrencileri ve ilçede görev yapan öğretmenler başta olmak üzere 550 kişi yer aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen eğitimlerde "En İyi Narkotik Polisi; Anne" projesinin detayları anlatılırken, kadınların uyuşturucuyla mücadeledeki kritik rolüne dikkat çekildi.
Eğitimler sırasında ayrıca, KADES (Kadın Destek Uygulaması), UYUMA (Uyuşturucu ile Mücadele Uygulaması) ve NARVAS projelerinin nasıl çalıştığı ve vatandaşların bu uygulamalardan nasıl faydalanabileceği de ele alındı.
Burdur'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda değişik tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Antalya'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 210 şüpheli yakalandı, 36 kişi tutuklandı
Ordu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 şahsa adli işlem uygulandı. Detaylar haberimizde..
Isparta’da düzenlenen operasyonda, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine Gönen ilçesinde M.Ö. isimli şüpheli yakalandı.
Antalya Manavgat'ta uyuşturucu etkisi altında direksiyon başına geçen avukat, zincirleme kaza yaparak bir evin mutfağına daldı. O anlar İHA kameralarına yansıdı! Detaylar için tıkla..
Yorumlar (0)