Burdur

Bucak'ta yaz kurslarına yoğun ilgi! Gençler eğleniyor ve öğreniyor

Bucak İlçe Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yaz kurslarına yoğun ilgi var. 650 öğrencinin katıldığı spor kursları ve 1250 öğrencinin katıldığı kültür sanat kursları ile toplamda 2500'den fazla kişi Bucak Yaz Kursları'ndan faydalanıyor. Kurslar 1 Eylül'e kadar devam edecek.

Bucak'ta yaz kurslarına yoğun ilgi! Gençler eğleniyor ve öğreniyor

Bucak Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi'nin yaz döneminde düzenlediği kurslarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen çeşitli spor ve sanat kurslarının detaylarını paylaşan Gale, bu yıl da büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını belirtti.

KURSLAR 1 EYLÜL'DE BİTECEK

Kaymakam Gale, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gençlik Merkezimizde İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzce kurslar düzenliyoruz. Yaz spor faaliyetlerimiz iki ana branşta, spor ve sanat dallarında oluyor. Toplamda 1250 katılımcımız var. Kurslarımız 1 Temmuz itibarıyla başladı ve 1 Eylül itibarıyla bitecek," dedi.

HER GEÇEN GÜN İLGİ ARTIYOR

Kurslara olan yoğun ilgiye dikkat çeken Gale, "Her geçen gün gerçekten çok ilgi var. Açtığımız kurslar genelde eğitici bulabildiğimiz dallarda ama öğretmenini bulabilirsek bu branşları arttırmak istiyoruz. Atletizm, badminton, cimnastik, judo ve voleybol gibi dallarda 650 öğrencimiz kayıtlı," diye ekledi.

KÜLTÜR VE SANAT KURSLARINDA 1250 ÖĞRENCİ

Spor kurslarının yanı sıra kültür ve sanat kurslarının da düzenlendiğini belirten Kaymakam Gale, "Kültür ve sanat kurslarımızda akıl zeka oyunları, ahşap boyama, resim, müzik ve bilgisayar kodlama gibi dallarda toplam 1250 öğrenci katılıyor. Ailelerimiz, gönül rahatlığıyla öğrencilerini buraya gönderebilir," ifadelerini kullandı.

HER YAŞA UYGUN SINIFLAR VAR

Gençlik Merkezi'nin sunduğu olanaklara da değinen Gale, "Gençlik Merkezimizde her yaşa uygun sınıflar oluşturuyoruz. Çocuklarımız burada çaylarını, kahvelerini içiyor, arkadaşlık ortamını geliştiriyor. Öğretmenlerimiz onlarla tek tek ilgileniyor. Ayrıca masa tenisi, mangala, satranç gibi aktivitelerin yapılabildiği alanlar mevcut," dedi.

YAZ KURSLARI BUCAK İÇİN BÜYÜK BİR İMKAN

Belediyenin düzenlediği yaz kurslarına da değinen Gale, "Yüzme havuzumuzda da belediyemiz tarafından düzenlenen yaz kurslarımız var. Bu bir ilçe için büyük bir imkan. Buradaki çalışan tüm öğretmenlerimize, gençlik merkezi müdürlerimize, Gençlik Spor İlçe Müdürümüze teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.

HERKESE AÇIK BİR MERKEZ

Gençlik Merkezi'nin sadece gençlere değil, her yaştan insana hitap ettiğini vurgulayan Kaymakam Gale, "Burada çocuklarımız günün sıcak saatlerinde, akşam saatlerinde çok rahat vakit geçirebilirler. Tüm Bucaklıları ve gençlerimizi buraya bekliyoruz. Ayrıca orta yaş ve yaşlılarımıza da uygun spor dallarını bulacağız. Gençlik Merkezimiz, adından da anlaşıldığı gibi sadece gençlere değil, her yaştan insana hitap ediyor," diyerek sözlerini tamamladı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kemer’de yaz kurslarına katılanlara sertifika dağıtıldı
Bölgesel

Kemer’de yaz kurslarına katılanlara sertifika dağıtıldı

Kemer Belediyesi, ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi kursları ile Göynük Ahucum Düğün Salonu’nda düzenlenen karate ve kick boks yaz kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

Konyaaltı Yaz kursları eğitimin yanı sıra sorumluluk almayı da öğreniyorlar
Bölgesel

Konyaaltı Yaz kursları eğitimin yanı sıra sorumluluk almayı da öğreniyorlar

Konyaaltı Belediyesi Yaz Kursları'nda futbol eğitimi alan 7-10 yaş arasındaki çocuklar, hem futbol oynayarak sağlıklı yaşama adım atıyor hem de antrenörlerinin her hafta verdiği yataklarını toplama, kitap okuma gibi yaşama dair ödevleri hayata geçirerek sorumluluk sahibi bireylere dönüşüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin hazırladıkları eserleri sundu
Bölgesel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi öğrencilerin hazırladıkları eserleri sundu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) öğrencileri yaz kursuna hazırladıkları gösteriler, workshoplar, geleneksel oyunlar ve dans aktiviteleriyle renkli bir veda gerçekleştirdi. Büyük bir heyecana sahne olan final programı, çocukları ve ailelerine unutulmaz bir hatıra yaşattı.

 Başkan Özdoğan “Yaz kurslarımız dolu dolu geçiyor
Bölgesel

Başkan Özdoğan “Yaz kurslarımız dolu dolu geçiyor

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Erciyes Mahallesi Erciyes Parkı'nda haftanın 5 günü düzenlenen tenis kursunu ziyaret etti. Burada hem tenis oynayan, hem de kursiyerlerle sohbet eden Başkan Özdoğan “Yaz kurslarımız dolu dolu geçiyor.

Muratpaşa Belediyesi’nin yaz dönemi kursları devam ediyor
Bölgesel

Muratpaşa Belediyesi’nin yaz dönemi kursları devam ediyor

Muratpaşa Belediyesi’nin 7-18 yaş çocuklar için 12 dalda açtığı yaz dönemi kursları devam ediyor.

Aura Kids Academia yeni spor branşlarıyla hizmetinizde! Yaz kurslarına hemen katılın
Bölgesel

Aura Kids Academia yeni spor branşlarıyla hizmetinizde! Yaz kurslarına hemen katılın

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Aura Kids Academia, yaz kursları kapsamında yeni spor branşlarına kayıtları başladı.