Burdur / Bucak

Bucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurdu

Bucak’ta 2024-2025 eğitim-öğretim yılı başladı! 11881 öğrenci ve 1037 öğretmenle okullarda eğitim heyecanı yaşanırken, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu başarı dolu bir yıl temenni etti.

Bucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurdu

Burdur'un Bucak ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılı büyük bir coşkuyla başladı. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, yaptığı açıklamada ilçede eğitim faaliyetlerinin 2 anaokulu, 22 ilkokul, 20 ortaokul, 12 lise, toplam 11881 öğrenci ve 1037 öğretmenle başladığını duyurdu.

"Yeni Eğitim Yılı Heyecanını Paylaşıyoruz"

Hakan Camcıoğlu, yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek şunları söyledi: "İlk kez okula başlayacak minik yavrularımızın heyecanını, okuluna kavuşan öğrencilerimizin sevincini ve eğitim yolculuğuna rehberlik edecek değerli öğretmenlerimizin gururunu paylaşıyoruz. Ayrıca çocuklarımızı her zaman destekleyen fedakâr velilerimize de bu yolculukta başarılar diliyorum. 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hepimiz için başarılı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Eğitimde Güçlü Kadro, Güçlü Başarılar

Bucak’ta eğitim kadrosu, bu yıl da 1037 öğretmen ile öğrencilere rehberlik etmeye hazır. Eğitimin her kademesinde kaliteli öğretim hizmeti sunulması hedeflenirken, yeni eğitim yılı boyunca akademik başarıların artırılması için yoğun bir program uygulanacak.

Öğrenciler ve Veliler Eğitim Yolunda Beraber

Yeni eğitim yılına başlamanın heyecanı sadece öğrencilerde değil, aynı zamanda velilerde de görülüyor. Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu süreçte öğrenci ve veli işbirliğinin önemine dikkat çekerek velilerin desteğiyle başarıya ulaşmanın daha kolay olacağını vurguladı.

Bucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurduBucak'ta yeni eğitim yılı coşkuyla başladı! 12 bine yakın öğrenci sınıfları doldurdu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

“Kısıtlı çalışma süresiyle okul hizmetleri görülemez”
Yaşam

“Kısıtlı çalışma süresiyle okul hizmetleri görülemez”

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran; Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı Şube Başkanları ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz'u ziyaret ederek okullardaki personel eksikliğinden ve İşgücü Uyum Programı'ndan duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Detaylar haberimizde..

Öğrencilerin dikkatine! İkametini Burdur’a alana 1000 TL Ulaşım Desteği
Bölgesel

Öğrencilerin dikkatine! İkametini Burdur’a alana 1000 TL Ulaşım Desteği

Burdur Belediyesi, ikametini Burdur’a alan öğrencilere 1000 TL ulaşım desteği verecek. Öğrenciler, 31 Aralık 2024 tarihine kadar başvuru yaparak bu fırsattan yararlanabilir. Başkan Ali Orkun Ercengiz'in açıklamalarıyla detaylar burada!

Vali Dr. Türker Öksüz,  okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluştu
Bölgesel

Vali Dr. Türker Öksüz, okullarda öğretmen ve öğrencilerle buluştu

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Emekevler Şehit Rıza Çevik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer okullara ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Vali, yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Antalya'da üniversite öğrencilerine 10 bin TL eğitim desteği
Yerel Yönetim

Antalya'da üniversite öğrencilerine 10 bin TL eğitim desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, geçtiğimiz yıl ilk kez başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik eğitim desteği 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Burdur Belediyesi’nden eğitime kırtasiye desteği
Bölgesel

Burdur Belediyesi’nden eğitime kırtasiye desteği

Burdur Belediyesi, 2024-2025 eğitim yılında ilkokul 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye seti dağıttı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Sakarya İlkokulu’nda öğrencilere hediyelerini verdi.

Yeni Atanan  Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?
Bölgesel

Yeni Atanan Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal MACİT Kimdir?

14 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alındı. Yerine Muhammet Bilal Macit atandı