Bucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun Atölyesi

Burdur'un Bucak ilçesinde Okul öncesi öğretmeni Reyhan UĞUR SÖNMEZCAN'ın açmış olduğu "KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi" çocukların sosyalleşmelerine ve çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet veriyor.

Bucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun Atölyesi

Okul öncesi öğretmeni Reyhan UĞUR SÖNMEZCAN'ın açmış olduğu "KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi" çocukların sosyalleşmelerine ve çok yönlü gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet vermektedir. KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun atölyesi saatlik oyun grupları şeklinde faaliyet göstermektedir. Nihai amacı çocuklara hazırbulunuşluk kazandırarak okul öncesi eğitime hazır hâle getirmektir.

KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi'nde çocukların yaratıcılığını geliştirmek ve kendilerini özgün bir şekilde ifade etmek amacıyla hizmet verecek olan Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyesi de bulunmaktadır. Oyun atölyesi daha çok 2-4 yaş aralığındaki, Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyesi ise 4-6 yaş aralığındaki çocuklara yöneliktir. Ekip arkadaşı Okul öncesi öğretmeni Merve ÇİTEKÇİ UĞUR ile birlikte özveriyle çalışmalarını sürdürmektedir. Bucak'ımıza hayırlı uğurlu olsun.

KinderGarden Çocuk Bahçesi Oyun Atölyesi hakkında bilgi almak için @kkindergardenn Instagram sayfasından veya irtibat numarasından iletişime geçebilirsiniz.

İrtibat: 0505 155 5462

Adres: Oğuzhan mahallesi 3902 sokak No:11/B Bucak / Burdur

(Eski hastane karşısı Bim market arkası)

Bucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun AtölyesiBucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun AtölyesiBucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun AtölyesiBucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun AtölyesiBucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun AtölyesiBucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun AtölyesiBucak'ta yine bir yenilik! 2-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Oyun Atölyesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Oyuncak Kütüphanesi çocukların yüzünü güldürüyor
Bölgesel

Oyuncak Kütüphanesi çocukların yüzünü güldürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklarda fırsat eşitliği sağlamak amacıyla hayata geçirdiği oyuncak kütüphanesi ve eğitim merkezi çocukların yüzlerini güldürüyor.

Konya Karapınar’da çocuklara yetenek taraması
Bölgesel

Konya Karapınar’da çocuklara yetenek taraması

Konya’nın Karapınar ilçesinde çocukların spor branşlarına yönlendirilmesi ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmeleri için yetenek taraması yapıldı.

Başkan söz verdi ve parkı çocuklara teslim etti
Bölgesel

Başkan söz verdi ve parkı çocuklara teslim etti

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ikinci meclis toplantısını olağanüstü gündemle toplayan Çekmeköy Belediyesi, Başkan Orhan Çerkez önderliğinde ilçenin kanayan yaralarından biri olan Çocuk Parkı’nın Benzin İstasyonuna dönüştürülmesi olayını da çözdü.

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Birincileri Belli Oldu
Etkinlik

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği Birincileri Belli Oldu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde İlkokullarda Fiziksel Etkinlikler(İFET) ve Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği (GÇOŞ) kapsamında düzenlenen yarışmalarda ilçe birincileri belli oldu.

Unutulan Oyunlarla Mükemmel Etkinlik
Etkinlik

Unutulan Oyunlarla Mükemmel Etkinlik

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri", Adana’nın Kozan ilçesindeki İsmet Atlı Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Vali Hamza  Pehlivan, çocuklarla futbol oynadı
Bölgesel

Vali Hamza Pehlivan, çocuklarla futbol oynadı

Mersin'de valilik koordinesinde dezavantajlı çocuklara yönelik 'Futbol Hayalin Gerçekleşiyor' sloganıyla başlatılan proje kapsamında 218 çocuk Inter Academy Türkiye Futbol Okulu'ndan ücretsiz faydalanacak.