Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan 3 kişinin isimleri belli oldu.
Kaza, 20 Temmuz Perşembe günü saat 15:00 sularında Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Burdur Bucak'tan Antalya istikametine gitmekte olan Fazıl Arif Ö. kontrolündeki 07 BHH 481 plakalı otomobil ile Organize Sanayi Bölgesi kavşağına doğru karşıya atlamak isteyen saman balyası yüklü Abdurrahman Ç. kontrolündeki traktörün karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan araç şoförü Fazıl Arif Ö., Sabriye Ö., Mustafa İ., ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Isparta'da son bir haftada yapılan trafik ve asayiş denetimlerinde 2 bin 187 sürücüye ceza kesildi, 35 aranan şahıs yakalandı.
Burdur'da direksiyon başında kalp krizi geçiren 72 yaşındaki Hilmi K., kontrolünü kaybederek park halindeki iki araca ve karşıdan gelen bir otomobile çarptı.
Burdur Gölhisar’da sabah saatlerinde yaşanan kazada Opel marka otomobil takla attı. Sürücü Ömer Akay, hastanede hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.
Nevşehir’de Kavak Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Yakup Şahin hayatını kaybetti. Detaylar için tıklayın....
Burdur’un Bucak ilçesinde park halindeki kamyona çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde!
Altınyayla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 74 yaşındaki sürücü yaralandı. Kazanın detayları ve sağlık durumu haberimizde.
Yorumlar (0)