Antalya iş dünyası ve siyasetin etkili isimlerinden olan Bucaklı Hemşehrimiz Osman Dirican'ın kızı Şevval Dirican dünya evine girdi.
Hayatını Abdullah Kızıl ile birleştiren Şevval Dirican’ın düğününe siyaset, iş dünyası ve stk’ların önemli isimleri katılarak genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Tarım ve Orman eski Bakanı, Tarım ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Kahramanmaraş milletvekili Prof. Dr. Vahit KİRİŞÇİ, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ak Parti Antalya il başkanı Ali Çetin, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, oda başkanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Katılamayan davetliler ise mesaj iletip çiçek gönderdiler. Düğüne gelen konuklarla yakından ilgilenen işadamı ve siyasetçi Osman Dirican, tek, tek masaları dolaşarak davetlilerle sohbet etti.
Antalya mimar Sinan kongre Merkezi’nde gerçekleşen Şevval Dirican ve Abdullah Kızıl’ın nikahını Kepez belediye başkanı Mesut Kocagöz kıydı.
Ankara Mamak Belediyesi Mabel Düğün Salonlarından Şafaktepe Konağı Düğün Salonu, yapılan çalışmaların ardından yenilenerek modern bir görünüme kavuştu. Şehit Aileleri ve Gazilerin birinci derece yakınlarına salon kullanımı ücretsiz olacak
Burdur Bucak'ta Gümüş Bahçe Restaurant, 150 kişilik kapsamlı nişan paketi kampanyasıyla evlilik hazırlığındaki çiftlere özel fırsatlar sunuyor. Ayrıntılar için tıklayın!
Burdur Bucak Besler Plaza'da Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarına özel kampanya kaçmaz. Müzisyen, video çekimi, pasta ikramı ve daha fazlası sadece 90.000 TL. Detaylar için hemen tıklayın!
Burdur Bucak Besler Düğün Salonu’ndan Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarına özel kampanya: Müzisyen, video çekimi, pasta ikramı ve daha fazlası sadece 90.000 TL. Detaylar için hemen tıklayın!
Burdur merkeze bağlı Taşkapı köyünde bir düğünde husumetli iki taraf arasında çıkan bıçaklı kavgada baba ve oğul yaralandı. Olayla ilgili detaylar ve son durum haberimizde.
Gazeteci Halim Akça, oğlu Mevlüt ve gelini İkranur’un düğününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.
Yorumlar (0)