Burdur

Burdur, Antalya, Muğla ve Isparta için uyarı geldi Bu gece başlıyor

Meteoroloji, Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur için toz taşınımı uyarısı yaptı. Görüş mesafesi ve hava kalitesi olumsuz etkilenebilir.

Burdur, Antalya, Muğla ve Isparta için uyarı geldi Bu gece başlıyor

Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da yaşayanlar için toz taşınımı uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün gece saatlerinde toz taşınımı başlayacağına dair yapılan bilgilendirmeye göre yarın öğle saatlerine kadar süreceği ifade edildi.

Meteoroloji tarafından verilen bilgilere göre, 31 Mart Pazartesi günü saat 22:00 ile 1 Nisan Salı günü saat 12:00 arasında toz taşınımı nedeniyle vatandaşların dikkatli olması istendi.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, " Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren bölge genelinde (Antalya, Muğla, Isparta, Burdur) toz taşınımı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. " ifadelerine yer verildi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 32
    ÜZÜLDÜM
  • 19
    KIZDIM
  • 19
    BEĞENDİM
  • 17
    ŞAŞIRDIM
  • 13
    ALKIŞ
  • 11
    SEVDİM
  • 10
    BEĞENMEDİM
  • 10
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da bugün Tozlu Geçecek! Bu saatlere dikkat
Bölgesel

Burdur'da bugün Tozlu Geçecek! Bu saatlere dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da toz taşınımı bekleniyor. Toz fırtınası nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar yaşanabilir.

Dikkat! Toz taşınımı uyarısı
Bölgesel

Dikkat! Toz taşınımı uyarısı

Meteoroloji tarafından, yurdun batı kesimi işaret edilerek 2 gün boyunca toz taşınımı uyarısında bulundu.

Burdur'da soğuk havayla don uyarısı geldi Bu saatlere dikkat
Bölgesel

Burdur'da soğuk havayla don uyarısı geldi Bu saatlere dikkat

Burdur'da zirai don uyarısı yapıldı. Meteoroloji, 12 Nisan Cumartesi saat 21.00'den, 14 Nisan Pazartesi 09.00’a kadar don riskine karşı uyardı. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşların dikkatli olması istendi.

Burdur'da zirai don uyarısı Bu günler arasına dikkat
Bölgesel

Burdur'da zirai don uyarısı Bu günler arasına dikkat

Burdur'da 10 Nisan Perşembe gecesi itibarıyla zirai don riski baş gösteriyor. Meteoroloji, çiftçileri uyardı, meyve ağaçları tehdit altında.

Biri gidiyor biri geliyor Baharı beklerken kış kopamıyor 40 ile uyarı geldi
Yaşam

Biri gidiyor biri geliyor Baharı beklerken kış kopamıyor 40 ile uyarı geldi

Letonya'dan gelen soğuk hava dalgası Türkiye genelinde 40 ili etkisi altına alacak. Kar ve sağanak yağış için sarı kod uyarısı verildi.

Nisan şaşırttı Yeniden geri dönüyor Havalar soğuyacak
Bölgesel

Nisan şaşırttı Yeniden geri dönüyor Havalar soğuyacak

Türkiye, nisan ayında yeniden kara teslim oldu. Van, Hakkari ve Gümüşhane'de kar etkili olurken, yeni soğuk hava dalgası ülke genelini saracak.