Burdur Belediyesi John Deere Greyder ve JCB Loder alarak araç filosunu genişletti.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada “Araç filomuz ne kadar güçlü olursa hizmetlerin yapılması da o kadar hızlanacaktır. Derdimiz vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak. Vatandaşlarımızın tümüne ulaşmak ve en iyi hizmeti verebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürebilmek için 1 adet Greyder, 1 adet Loder alarak araç filomuza dâhil ettik. Belediye hizmetlerinde kullanacağımız yeni hizmet araçlarımız Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye çalışmalarını izleyen ilkokul çocukları ile sohbet ederek, çocukların taleplerini dinledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Burdur Belediye İtfaiyesi, 75.Yıl Cumhuriyet Anaokulunda eğitim gören minikleri ağırladı. İşte detaylar...
Burdur'da daha önce hizmet veren Burger King, yeniden Burdur'da hizmet vermeye başladı.
Burdur'da türbeye giden üç kadının içeride mahsur kalması üzerine itfaiye ekipleri seferber oldu.
Burdur'da görev yapan 7 kadın itfaiye eri, ön yargıları kırarak, insanların canları ve malları için hayatlarını tehlikeye atıyorlar.