Burdur'un Bucak ilçesinde yer alan Eşek Alanı Alaattin Tepesi sakinleri, bölgenin imar sorunlarına çözüm arıyor.
Vatandaşlar, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ü ziyaret ederek, imar planının bir an önce düzenlenmesi yönünde taleplerini iletti.
Belediye binasında gerçekleşen görüşmede, bölgenin imar planına dahil edilmesi için gerekli çalışmalar görüşülürken, Belediye Başkanı Hülya Gümüş Eşek Alanının imara açılması için yapılması gerekenleri aktardı.
Başkan Hülya Gümüş, daha önce imar çalışmaları başlatılan Eşek Alanı'nın imara açılması için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Bucak Belediyesinin Alaattin Mahallesine bağlı olan eşek alanında başlatmış olduğu yol düzenleme çalışması vatandaşlardan tam not aldı.
Burdur'da eski eşi tarafından öldürülen Özlem Şımarık davasında yeni gelişme! Mahkemede 2 sanık daha tahliye edilirken, 5 sanığın tutukluluk hali devam edecek. İşte detaylar...
Burdur’un Bucak ilçesinde Ada Mimarlık tarafından Vitra ve Artema markalarının Seramik ,Armatür ve Duş Sistemleri satış noktası hizmete açıldı.
Burdur’da 8 Şubat'ta eski eşi tarafından kaldığı otelde silahla vurulup bıçaklanan Özlem Şımarık'ın ölümüyle ilgili davanın ilk duruşmasında 2 sanık tahliye edilirken 7 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
İmar Hakkı Aktarımı, devlet güvencesinde mülkiyet sorunlarını çözen yenilikçi bir uygulamadır. İmar Hakkı Aktarımı sayesinde hukuki anlaşmazlıklardan kurtulun, haklarınızı koruyun.
Bucak Ada Mimarlık Mobilya Üretim Fabrikası, ahşap mobilya ustası ve kalfası alımı yapıyor. Deneyimli, sorumluluk sahibi ve ölçü aletleri kullanabilen çalışma arkadaşları aranıyor.
Yorumlar (0)