Burdur / Gölhisar

Burdur Bucak Gölhisar TYP ile personel alımı

Burdur'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerini gerçekleştirmek üzere 4,5 ay süreli 24 kişilik TYP kapsamında alım yapılacak.

Burdur Bucak Gölhisar TYP ile personel alımı

Burdur'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Temizlik çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerini gerçekleştirmek üzere 4,5 ay süreli 24 kişilik TYP kapsamında alım yapılacak. Burdur merkez 5 erkek 12 kadın Bucaklı ilçesi 3 erkek 2 kadın Gölhisar ilçesi Bir erkek bir kadın olmak üzere toplamda 24 kişilik alım gerçekleştirilecek.
Başvuru tarihinde aynı evde ikamet edenlerden sadece bir kişi TYP'den faydalanabilir. Sonradan yapılan adres değişiklikleri kesinlikle kabul edilmeyecektir.
27 Eylül 2017'den itibaren bir kişi TYP'den toplam 9 ay yararlanmış ise başvuru yapamayacaktır. Program devam ederken 9 aylık süresini dolduranlar ise sistem tarafından otomatik çıkartılacaktır.
Başvuru tarihi itibariyle aynı adreste oturanların hane gelirleri toplamı net asgari ücretin 1,5 katına 12.760 lira 20 kuruş geçenler TYP'den yaralanamazlar.
Sözleşme tarihinden geliyor son bir yıl içinde yüklenici kurumun bağlı ve yan kuruluşlarına çalışmamış olmak katılım şartları arasındadır. Bunun yanı sıra başvuru yapacak kişinin programa başvuru yaptığı tarihte işsiz olması emekli ve öğrenci olmaması açık öğretim hariç en önemli şartlardan biridir.

Burdur'da yapılacak typ için başvuru başlangıç tarihi 20 Mart 2023 bitiş tarihi ise 21 Mart 2023 olarak belirlendi.
Çekilecek Kur'an'ın ardından belirlenecek 24 kişi TYP işe başlangıç tarihi 17 Nisan 2023 ve bitiş tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlendi.
Typ kura çekimi ise 29 Mart 2023 saat 14.30'da Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü'nde yapılacaktır.

Burdur Merkez için 5 Erkek 12 Kadın Bucaklı ilçesi 3 erkek 2 kadın Gölhisar ilçesi Bir erkek bir kadın personel
Başvuru için adres: https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Başvurular 21 Mart 2023 Saat 23.59’da sona eriyor.

İŞKUR TYP BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Kuruma kayıtlı olmak,
18 yaşını tamamlamış olmak,
31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).

TYP UYGULAMA SÜRESİ KAÇ AYDIR?

TYP uygulama süresi, her bir program için en fazla 6 aydır.

TYP’DE HAFTALIK YARARLANMA SÜRESİ NE KADARDIR?

TYP’de haftalık yararlanma süresi kırk beş saattir.

BİR KATILIMCI TYP’DEN EN FAZLA NE KADAR SÜREYLE YARARLANABİLİR?

TYP’den bir kişi hayatı boyunca 27/09/2017 tarihinden sonraki yararlanmaları da dikkate alınarak en fazla 9 ay süreyle yararlanabilir.

NOTER HUZURUNDA BURDUR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ YOUTUBE KANALINDAN 29 MART 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 14.30 DAN İTİBAREN CANLI YAYINLANACAKTIR

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da TYP ile alım yapılacak! İŞKUR yayınladı! İşte TYP alım detayları
Eleman İlanı

Burdur'da TYP ile alım yapılacak! İŞKUR yayınladı! İşte TYP alım detayları

Burdur'da TYP alımı yapılacak mı? TYP alımı kapsamında Burdur'da kaç kişi işe alınacak? İŞKUR TYP alımını yayımladı. TYP programı kapsamında toplam 5 kişilik alım yapılacağı yayınlandı. İşte detaylar..

Burdur'da TYP kura sonuçları açıklandı
Bölgesel

Burdur'da TYP kura sonuçları açıklandı

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edilecek işçiler için kura sonuçları açıklandı.

Burdur'da ilan açıldı 58 TYP personeli alınacak
Eleman İlanı

Burdur'da ilan açıldı 58 TYP personeli alınacak

Burdur'da 9 ay süreli 58 TYP personeli alınacak. Temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetleri için yapılacak alımda başvurular 4-8 Eylül tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılabilecek.

Burdur'da TYP ile 298 personel alımı yapılacak İŞKUR yayımladı
Eleman İlanı

Burdur'da TYP ile 298 personel alımı yapılacak İŞKUR yayımladı

İŞKUR tarafından TYP ile Burdur'un merkezi ve ilçelerinde 9 ay süreli toplam 298 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

Burdur dahil 56 şehir TYP ile personel alımı yapılacak
Eleman İlanı

Burdur dahil 56 şehir TYP ile personel alımı yapılacak

TYP Personel alımı yapacak olan Gençlik ve Spor Bakanlığı için İŞKUR 56 şehirde ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre binlerce personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Burdur ve Bucak’ta TYP ile 45 kişi işe alınacak
Eleman İlanı

Burdur ve Bucak’ta TYP ile 45 kişi işe alınacak

İŞKUR tarafından, depremden etkilenen iller için depremin etkilerini hafifletmek amacıyla olağanüstü hal bölgesi valiliklerine 16 bin kişilik Toplum Yararına Program (TYP) kontenjanı tahsis edildi.