Burdur'un Bucak ilçesinde yaşayan Hataylılar, 6 Şubat deprem şehitlerini anmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenliyor.
Kaymakamlık binası önündeki Kitap Kafe'nin bulunduğu noktada, saat 10.30'da pişi ikramı ile başlayacak olan etkinliğe herkes davetlidir.
Bu etkinlik, sadece Bucak’taki Hataylılar için değil, depremde kaybedilen vatandaşlarımızı anmak isteyen tüm vatandaşlar için düzenleniyor.
Burdur Valiliği ve AFAD tarafından 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü çerçevesinde fotoğraf ve malzeme sergisi düzenlendi.
Burdur İtfaiyesi, 6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için özel bir tören düzenledi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından 23 ilde yaklaşık 200 bin hektarlık alanda mikrobölgeleme etüt çalışmalarını tamamladı. Detaylar haberimizde..
Burdur’un Bucak ilçesinde Hataylılar, 6 Şubat deprem şehitlerini anmak için pişi ikram etkinliği düzenledi. Etkinliğe ilgi yoğundu.
Burdur’un Bucak ilçesi Pazar Mahallesi’nde düzenlenen pişi etkinliği, mahalle sakinlerini bir araya getirdi.
CHP Bucak İlçe Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında hatim ve pişi etkinliği düzenledi.
Yorumlar (0)