Burdur

Burdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaret

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 15 Temmuz Şehitlerini ziyaret ederek ailelere ve kabirlere saygı gösterdi.

Burdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaret

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Güvenli Köyündeki 15 Temmuz Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım'ın ailelerine ve kabirlerine ziyarette bulundu.

Vali Arslantaş, Güvenli Köyünde ilk olarak 15 Temmuz Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım'ın ailelerine ziyarette bulundu. Ziyarette din görevlisinin Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Enver Türkmen'in yaptığı dua sonrası Vali Arslantaş, Şehidimiz Akif Altay ve Şehidimiz Jandarma Komando Er Ali Yıldırım'ın ailesine özel kutuya konulmuş Bayrağımızı takdim etti. Şehitlerimizin ailelerine yapılan ziyaret sonrası Güvenli Köyü asri mezarlığında Şehitlerimizin kabirleri başında Kur'an Kerim okunarak, dua edildi.

Vali Arslantaş Şehit Ailesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada; "Jandarma Komando Er Ali Yıldırım kardeşimiz 1997 yılında Çekiç Harekatında Kuzey Irak'ta Şehit olmuştu. Dağ gibi babalar vatan sağolsun dedi. Yine vatanın müdafaası gerektiğinde 2016 yılında bu köyden bir şehit daha oldu. Akif Altay kardeşimiz Ankara Gölbaşında Şehit oldu.

Şehitler, biz kabre koyunca bu memleketin tapu senedine birer mühür koymuş oldular. Memleketin sahibi olduğumuzu bir kez daha perçinlemiş olduk. Allah onlardan razı olsun. Onları yetiştirenlerden razı olsun" dedi.

Güvenli Köyündeki programa başta Vali Ali Arslantaş olmak üzere Garnizon Komutanı Kd. Albay Serdar Erkan Ergil, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Çeltikçi Kaymakam V. Eda Nur Yurt, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Burdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaretBurdur'da 15 Temmuz şehitlerine ziyaret

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ'de 15 Temmuz'un Işığıyla Demokrasi ve Milli Birlik programı
Bölgesel

MAKÜ'de 15 Temmuz'un Işığıyla Demokrasi ve Milli Birlik programı

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı düzenledi. Programda konferanslar ve sergiler yer aldı.

Şehit Ömer Halisdemir’in kız kardeşinden Burdur'da duygulandıran sözler
Bölgesel

Şehit Ömer Halisdemir’in kız kardeşinden Burdur'da duygulandıran sözler

Burdur'da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü anma programında duygusal konuşmalar ve gösterilerle şehitler anıldı.

Bucak, 15 Temmuz'da tek yürek oldu
Etkinlik

Bucak, 15 Temmuz'da tek yürek oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında program düzenlendi.

Burdur, 15 Temmuz'u unutmadı
Bölgesel

Burdur, 15 Temmuz'u unutmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Burdur'da coşkuyla kutlandı. Vali Arslantaş, anma programında şehit ailelerini ziyaret etti ve konuşma yaptı.

Antalya'da şehitler mezarı başında anıldı
Bölgesel

Antalya'da şehitler mezarı başında anıldı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı ve şehit ailelerine baş sağlığı diledi.

Burdur'da şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek
Bölgesel

Burdur'da şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek

Burdur Valisi Ali Arslantaş, şehit aileleri ve gaziler ile yemekte bir araya geldi. Detaylar haberimizde...