Bucak başta olmak üzere Burdur genelinde yakından tanınan Azmi Özkurt, Burdur Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.
2019'da Bucak Belediye Başkan Adayı olan Azmi Özkurt, 17 Mart Cuma günü MHP Burdur İl Başkanlığı binasında, MHP Burdur Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruyu yaptı.
Başvuru sonrasında açıklamada bulunan MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, " 2023 Türkiye Genel Seçimleri'nde 28. Dönem Milletvekilliği için, Eğitimci 31-Mart 2019 yerel seçimlerinde Bucak Belediye başkan adayımız Sayın Azmi ÖZKURT, Milliyetçi Hareket Partisi'n den aday adaylığı için başvuruda bulunmuştur.
Ülkemiz ve Burdur'umuz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla.........! " ifadelerini kullandı.
MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt, Meslektaşlarını Ziyaret Etti Milliyetçi Hareket Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf, mahalle, sivil toplum kuruluşları, fabrikalar derken bir eğitimci olarak eğitim camiası okulları da …
MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, yazılı açıklamada bulunarak, MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Azmi Özkurt'un adaylıktan çekileceği şeklindeki dedikodulara cevap verdi. Başkan Demirezen yaptığı basın açıklamasında
Burdur MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Servet Olpak, Burdur'un refah ve ferah düzeyini daha üst noktalara taşıyabilmek için yola çıktığını belirterek açıklamada bulundu.
Burdur'da günlerdir merakla beklenen MHP Burdur adayları açıklandı. İşte MHP Burdur'un adayları...
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur Milletvekili Aday Adayı Mürüvet Güngör Milliyetçi Hareket Partisinin seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Burdur MHP Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Esma Özdaşlı, Burdur'un Bucak ve Gölhisar İlçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Yorumlar (0)