Burdur

Burdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavga

Burdur'un Gölhisar ilçesinde aralarında husumet bulunan şahısların barışmak için geldikleri çorbacıda çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Olayda 3 kişi silahla, 1 kişi de darp edilerek yaralandı.

Burdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavga

Burdur’un Gölhisar ilçesinde aralarında husumet bulunan şahısların barışmak için geldikleri çorbacıda çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 3 kişi silahla, 1 kişi de darp edilerek yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.Burdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavga

Edinilen bilgilere göre olay, Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Ömür A., aralarında husumet bulunan Turan Ş. ile barışmak amacıyla, Turan Ş.'nin sahibi olduğu çorbacıya geldi. Çorbacıda çıkan tartışma kavgaya dönüşerek sokağa taştı. Sokak ortasında büyüyen kavgada bir kişinin yumruk atmasının ardından Ömür A. yanında bulunan silahıyla adeta kurşun yağdırdı. İş yeri sahibi Turan Ş'yi, oğlu Osman Ş.'yi, eşi Zeynep Ş. ile akrabası Mustafa Ş.’yi vurarak aracına binip olay yerinden kaçtı.Burdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavga

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralılara yaptığı ilk müdahale sonrasında karnına 2 kurşun isabet eden Osman Ş, elinden yaralanan Zeynep Ş., kalçasından yaralanan Mustafa Ş. ve darp edilen Turan Ş.'yi ambulans ile Gölhisar Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Osman Ş. ameliyata alınırken diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.Burdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavga

Olay anı kamerada

Öte yandan kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırganın silahından çıkan kurşunla yaralanan gencin, vurulduğunu anlamadan yaralanan annesine yardımcı olmaya çalıştığı anlar da görüntülere yansıdı.

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaparken polis ekipleri kaçan Ömür A.'yı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Burdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavgaBurdur'da barışmak için gelenler arasında silahlı kavga

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    KIZDIM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Barış Manço Burdur'da! Burdur'u böyle anlatmıştı! Rahmet ve özlemle
Bölgesel

Barış Manço Burdur'da! Burdur'u böyle anlatmıştı! Rahmet ve özlemle

Barış Manço, 1989 yılında "Dere Tepe Türkiye" programı kapsamında Burdur'u ziyaret etti. Şehrin sokaklarında halkla sohbet etti, yöresel lezzetlerin tadına baktı ve folklor gösterilerini izledi. Burdur'un sıcak insanları ve zengin kültürü Manço'da unutulmaz anılar ve kalıcı izlenimler bıraktı.

 Barış Manço 81. doğum yıl dönümünde unutulmadı
Etkinlik

Barış Manço 81. doğum yıl dönümünde unutulmadı

Manisa’nın Salihli ilçesinde yediden yetmişe herkesin şarkılarını severek dinlediği devlet sanatçısı Barış Manço, 81. doğum yıl dönümünde ‘Adam Olacak Çocuklar Barış Manço Şarkıları 3’ konserinde çocukların söylediği unutulmayan şarkıları ile anıldı.

81 Yılda Bir Özel: Yenişehir'de Barış Manço Konseri Heyecanı
Etkinlik

81 Yılda Bir Özel: Yenişehir'de Barış Manço Konseri Heyecanı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Barış Manço’nun Unutulmaz Şarkıları, Mavidüş Müzikevi öğrencilerinin hazırladığı konser ile anılacak.

Batı Trakya Türkü’nün yarım kalan hikayesi
Yaşam

Batı Trakya Türkü’nün yarım kalan hikayesi

Yunanistan’ın İskeçe kentinde dünyaya gelen 77 yaşındaki Batı Trakya Türkü Cevdet Barışçı, öğretmenlik mesleğini hem ülkesinde hem de Türkiye’de yapamayınca 48 yıl önce Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahaf dükkanı açtı.

Husumetliler aracılar sayesinde barıştı
Bölgesel

Husumetliler aracılar sayesinde barıştı

Diyarbakır’da iki aile arasındaki husumet, siyasilerin ve kanaat önderlerinin devreye girmesiyle barışla sonuçlandı.

Barış Arduç değerlendirmesi gündem oldu! Bülent Ersoy yorumuyla Sosyal medyayı salladı
Yaşam

Barış Arduç değerlendirmesi gündem oldu! Bülent Ersoy yorumuyla Sosyal medyayı salladı

Dünya Güzellerim Masada programında 10 popüler erkek oyuncunun öpüşme performanslarını değerlendirdi. Bülent Ersoy, Barış Arduç'un öpüşme tarzını "vantuzluyor" diyerek övdü. Bu yorum, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.