Burdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılar

Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim ve karikatür yarışmasında Burdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldı.

Burdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılar

BİLİNÇLİ TÜKETİM VE TÜKETİCİ HAKLARI KONULU RESİM VE KARİKATÜR YARIŞMASI BİRİNCİLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Ticaret Bakanlığı tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim ve karikatür yarışmalarına katılıp İl birincisi olan öğrencilere ödülleri verildi.

Bu kapsamda Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim görmekte olan ortaokul 5. 6. 7. ve 8.'inci sınıf öğrencilerine yönelik "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim yarışması ile lise 9.10.11. ve 12.'nci sınıf öğrencilerini kapsayan karikatür yarışmasında; seçici kurul değerlendirmeleriyle Karikatür Yarışmasında Yağmur Akkuş, Resim Yarışmasında Zöhre Uygur, Burdur İl Birincisi olmuştur.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen ödül töreninde Vali Yardımcısı Sn. Yasin Özcan tarafından Karikatür Yarışması İl Birincisi Burdur Lisesi öğrencisi Yağmur Akkuş'a ödülü ve katılım belgesi, Burdur Lisesini temsilen törene katılan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Said Coşar'a plaket, Resim Yarışması İl Birincisi Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencisi Zöhre Uygur'a ödülü ve katılım belgesi, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ortaokulunu temsilen katılan Okul Müdürü Mustafa Yaramış'a plaket, Resim Yarışmasına katılım sağlayan Kemal Solmaz Ortaokulu öğrencisi Ömür Koğu'ya hediyesi ve katılım belgesi takdim edilmiştir.

Ödül takdimine Vali Yardımcısı Özcan'ın yanı sıra Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Cankar, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.

Burdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılarBurdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılarBurdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılarBurdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılarBurdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılarBurdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılarBurdur'da birinci olan öğrenciler ödüllerini aldılar

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Özel Eğitim Öğrencilerine Diyabet Eğitimi
Bölgesel

Özel Eğitim Öğrencilerine Diyabet Eğitimi

Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli diyetisyen Özlem Güçlü, Nazilli Özel Eğitim İş Okulu öğrencilerine diyabet konusunda bilgilendirici eğitim verdi.

Jandarma ekiplerinden Trafik Haftasında Eğitim
Bölgesel

Jandarma ekiplerinden Trafik Haftasında Eğitim

Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Altıntaş Şehit Ercan Menderes İlkokulu öğrencilerine yönelik bir etkinlik düzenledi.

Öğrenciler Trafik Kuralları Konusunda Bilgilendirildi
3. Sayfa

Öğrenciler Trafik Kuralları Konusunda Bilgilendirildi

Elazığ’da polis ekipleri tarafından, çocuklara yönelik trafik konusunda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Tıbbi ve aromatik bitkiler toprakla buluştu
Bölgesel

Tıbbi ve aromatik bitkiler toprakla buluştu

Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay, öğrencilerle birlikte örnek uygulama bahçesine tıbbi ve aromatik özelliği olan fidelerin dikimini yaptı.

Türk Sinemasının Önde Gelen İsmi Zeki Demirkubuz Söyleşide
Etkinlik

Türk Sinemasının Önde Gelen İsmi Zeki Demirkubuz Söyleşide

Türk sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileriyle bir araya geldi.

Havranlı Öğrencilerden Büyük Başarı
Etkinlik

Havranlı Öğrencilerden Büyük Başarı

Balıkesir’in Havran ilçesinde öğrenciler hazırladıkları proje ile bölge birincisi oldular.