Burdur

Burdur'da depremzedeler için sosyal market

Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Burdur'da depremzedeler için sosyal market açıldı.

Burdur'da depremzedeler için sosyal market

Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından depremzedeler için sosyal market açıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bodrum katında bulunan, kıyafet ve ayakkabı reyonlarının bulunduğu sosyal marketin açılışında konuşan Burdur Vali Vekili Ahmet Mailoğlu, “Bugün çok mutlu bir günümüzdeyiz. Depremle yıkılmış bir memleketin çocukları olarak yaşadığımız bu kadar büyük bir hüznün içinde küçücük bir mutluluğumuz var. Bu mutluluğumuzun sebebi LC Waikiki firması. Bu firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Vahap Küçük beyle de görüştüm. Bu firma sağ olsun ilimizdeki depremzedeler ile ihtiyaç sahibi Burdurluların da yararlanabileceği 50-60 bin parça ürün verdiler. İhtiyaç olduğu müddetçe takviye edeceklerini belirttiler. Diğer firmalara da örnek olmasını arzu ettiğimiz için de basınla paylaşmaya karar verdik. Kimsenin onuru ile oynamadan her gelen depremzedelerimize ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 3’er parça ürün vereceğiz. Bu dağıtımı Sosyal Yardımlaşma Vakfımız organize edecek” dedi.

Kahramanmaraş’tan geldiğini söyleyen depremzede Abdülbaki Kaya (58) “Evimiz gitti, malımız mülkümüz gitti. Fakat birlik beraberlik günü olduğu için rabbim bu vatana bir daha böyle şeyler göstermesin. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Birlik beraberlik içinde olduğumuz müddetçe kimse bizi yıkamaz. Herkeze böyle bir mağaza için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gaziantep’ten gelen Zehra Payam (34) isimli depremzede ise şunları söyledi; “Çok kötü bir gece yaşadık. Her şeyimizi kaybettik. Elimizde bişey yoktu. Ne giyim, ne yiyecek bir şeyimiz yoktu. Önce Antalya’ya geldik, sonra Burdur’a geldik. Buraya yerleştik. Bu mağazadan ihtiyaçlarımızı alıyoruz. Herkesten Allah razı olsun

Burdur'da depremzedeler için sosyal marketBurdur'da depremzedeler için sosyal marketBurdur'da depremzedeler için sosyal marketBurdur'da depremzedeler için sosyal market

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Valisi Öksüz'den, kamu bankalarını ziyaret
Bölgesel

Burdur Valisi Öksüz'den, kamu bankalarını ziyaret

Burdur Valisi Türker Öksüz, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Burdur Şubelerini ziyaret ederek şube müdürleriyle bir araya geldi.

Burdur'da 112 Acil Çağrı Hizmetleri Görüşüldü
Bölgesel

Burdur'da 112 Acil Çağrı Hizmetleri Görüşüldü

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda acil durumlarda hızlı ve etkili müdahale için kurumlar arası koordinasyon görüşüldü.

Her şey öğrenciler için! Tedbirler ele alındı
Bölgesel

Her şey öğrenciler için! Tedbirler ele alındı

Burdur Valisi Türker Öksüz, eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitimlerini sürdürebilmesi için okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik tedbirlerin kapsamlı şekilde ele alındığı toplantıda konuştu.

Burdur Valiliği onayladı! Yer ve güzergahlar belli oldu
Bölgesel

Burdur Valiliği onayladı! Yer ve güzergahlar belli oldu

Burdur’da 2024 yılında yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları ile çağrı ve propaganda araçlarının asılması gereken yerler belli oldu. Detaylar haberimizde...

Burdur Valiliğinden Salda Gölü iddialarına yanıt
Bölgesel

Burdur Valiliğinden Salda Gölü iddialarına yanıt

Burdur Valiliği, Salda Gölü çevresinde yeni yol açıldığına dair çıkan iddiaları yalanlayarak, mevcut yolun iyileştirildiğini ve paylaşımlı bisiklet yolu olarak halkın kullanımına sunulduğunu belirtti. Detaylar haberimizde

Burdur Valisi Öksüz, Burdur Süt Üreticileri Birliği ve Güçbirliği'nde
Bölgesel

Burdur Valisi Öksüz, Burdur Süt Üreticileri Birliği ve Güçbirliği'nde

Burdur Valisi Türker Öksüz, programı kapsamında Burdur Süt Üreticileri Birliği ve Burdur Güçbirliği'ne ziyarette bulundu. Birlik ve Güçbirliği yöneticileriyle tarım, hayvancılık, ve süt piyasasıyla ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.