Burdur’da oğlunun iş yerine gelerek çalışanlarla tartışan ve ardından kuru sıkı tabancayla havaya ateş açan alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından evinde gözaltına alındı.
Olay, saat 00.15 sıralarında Burdur’un merkez ilçesine bağlı Zafer Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hakkında eşinin uzaklaştırma kararı aldırdığı A.İ., cezaevinde bulunan oğlunun restoranına gelerek çalışanlarla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından restoranın karşısına geçen A.İ., yanında getirdiği kuru sıkı tabanca ile havaya 4 el ateş ettikten sonra bölgeden uzaklaştı.
Restoran çalışanlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaparken, polis ekipleri şüpheli A.İ.’yi olayda kullandığı tabanca ile birlikte evinde gözaltına aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken, A.İ.’nin alkollü olduğu öğrenildi.
Aydın ilinde düzenlenen Voleybol Erkekler liginde şampiyon olan Burdur Yeşilova Gençlerbirliği Spor, 2. lig için play-off grubuna katılmaya hak kazandı.
Burdur ili Karamanlı ilçesi Zafer Mahallesi Yeşilova Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın merdiven boşluğunda alevler yükseldi.
Burdur’da bir kişi, kira bedelinin yüksek oranda artırılmasını protesto etmek amacıyla adliye karşısına çadır kurdu.
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Nesli Tehlike Altında Olan Türlerin Tekrar Eski Yaşam Alanlarına Geri Kazandırılması Projesi" kapsamında Burdur’un doğal güzellikleriyle ünlü Salda Gölü çevresine bırakılan kızıl geyikler, beslenirken görüntülendi.
Burdur Konak Mahallesi'nde Daire Yangını: 1 Kişi Dumandan Etkilendi
Son dakika Burdur haberine göre, Burdur'un Ağlasun ilçesinde aracın yoldan çıkması sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti. Burdur trafik kazası haber detayı için tıklayın...
Yorumlar (0)