Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’den genelinden sporcuların katılımıyla bu yıl ikincisi yapılacak olan Yağlı Güreşlerin hazırlıkları başladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say güreşlerin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz” 17 Ağustos’ta yapacağımız yağlı güreşler öncesinde Burdur’umuzun yağlı pehlivanları çıktılar antrenman yapıyorlar. Bizde onları izlemeye geldik. Hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor. Seyircilerimizin konforlu bir şekilde izleyeceği güreşler için tribün hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah 17 Ağustos’ta bütün Burdur’umuza ve tüm Türkiye’mize keyifli ve güzel bir güreş izlettireceğiz. Tüm sporseverler davetlidir” dedi.
Başkan Ercengiz Antrenman yapan güreşçilere başarılar dileyerek, fotoğraf çektirdi.
MHP Burdur Teşkilatı ve MHP’li ilçe belediye başkanları 2. Burdur Büyük Yağlı Güreşlerine tam kadro katıldı.
Burdur Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Yağlı Güreşler 17 Ağustos’ta başlıyor.
CHP Bucak İlçe Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın 2. günü parti binasında bayramlaşma programı düzenliyor.
Burdur 1. OSB'de faaliyet gösteren Çiçek Mersan 21. kuruluş yıl dönümünü dualarla kutladı. İşçilerden iki çift Umre’ye uğurlandı.
Karamanlı Ziraat Odası, IPARD kapsamında Burdur TKDK'ya sunduğu proje ile çiftçilere 11 milyon TL'lik makine desteği sağladı. Sözleşme imzalandı.
Çavdır Belediyesi, fırında yapılacak tadilat nedeniyle bayramın 3 günü halk ekmek üretimine ara vereceğini duyurdu.
Yorumlar (0)