Burdur’da akrabalarının haber alamadığı yaşlı kadın evinde ölü bulundu.
Olay, saat 21.30 sıralarında Burç Mahallesi Kışla Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde askeri malzemeler satan dükkanı işleten Medine Aycan'dan (69) dünden beri haber alamayan akrabaları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine Aycan’ın evine giden polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girdiğinde Aycan’ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Medine Aycan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemeleri sonucunda şüpheli olarak değerlendirilen olayın ardından Aycan’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Aycan’ın eşini yıllar önce kaybettiği, 2 çocuğunun şehir dışında olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 6 katlı bir binanın 4. katından düşen 53 yaşındaki kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı!
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Denizli’de oyun oynamak için evinden çıkan ve daha sonra dereye düşerek hayatını kaybeden minik Nazlı’nın, babasıyla birlikte çekildiği son görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..
Samsun’da içine taş sıkıştırılıp atılan kartopu, tramvayın ön camını kırarak servis dışı kalmasına yol açtı.
Antalya'nın Kepez ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada, bir kişi 8 bıçak darbesi alarak yaralanıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Sakarya’nın Geyve ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğu evde tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı.
Yorumlar (0)