Burdur

Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Günü Matinesi'nde Ümmü Erbil sahne aldı. Başkan Ercengiz, matinede yaptığı konuşmada Halk Marketler açacaklarını, su arıtma tesisi yatırımının tamamlanmak üzere olduğunu ve Burdur'a alışveriş merkezi dikeceğini müjdeledi.

Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!

Burdur Belediyesi’nden Kadınlar Günü matinesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından Kadınlar Günü Matinesi düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Ümmü Erbil sahne aldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda kadınlar matinesinde bir aradayız. Göreve geldiğimiz günden bu yan sizlere bir söz vermiştim. Sizlere hiçbir zaman yalan söylemeyeceğimizi söylemiştim. Sizler için çalışacağımı söylemiştim. Bu güzel kent için çalışacağımı söylemiştim. 10 yıldır sözlerimi tutmayı başardım ki bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Burdur Belediyesi neredeyse 10 yıldır kadın çalışan sayısını 2 katın çıkardı. Kadınlarımızım 3’te 1’i kadın mesai arkadaşlarımız. Burdur Belediyesi tarihinde ilk defa bir kadın belediye başkan yardımcısı atadı. Kadının elinin değdiği her yerde güzellik vardır.
Arkadaşlarımız sizlere küçük birer Pazar arabası armağan etti. İnşallah Salı pazarında içlerini doldurabilirsiniz. Pazar o kadar pahalı ki gidince acaba paramı diye düşürdük diye sayıyoruz. Geçtiğimiz günler Halk Ekmek Halk Et ve Halk Süt ürünlerine başladık. Söz veriyorum göreve devam edersem daha ucuz ürünler açmak için Halk Marketler açacağız.

SU SORUNU BENİM DÖNEMİME AİT BİR SORUN DEĞİLDİ.

Şimdi bu memleketin bir sorunu olduğunu söylüyorlar. Diyorlar ki su sorununu çözemedi. Su sorunu benim dönemime ait bir sorun değildi. Burdur’u bilen bilir 50 senedir Burdur’un suyu kireçlidir, 20 senedir, 10 senedir Burdur’un suyu kireçlidir. Peki biz ne yaptık, arıtma ve yumuşatma tesisi yaptık. Ayın 20’sinde herhangi bir terslik olmazsa sistem tam kapasite devreye girecek ve artık içme suyunun kalitesi ile ilgili bir sıkıntınız kalmayacak” dedi.

BENİ BOŞ VERİN, ÜÇÜNCÜ KATA PAZAR HARCI ÇIKARIN

Başkan sen onu bırak da, suyu ikinci kata çıkar. Ben suyu ikinci değil beşinci kata çıkarmak için geçen yaz vatandaşımızı susuz bırakmamak için Gravgaz’dan kamyonla su taşıdım. Siz beni boş verin de üçüncü kata Pazar harcı çıkarın, kıyma çıkarın, et çıkarın, ekmek çıkarın. Vatandaşımız zor durumda. Bunu boş verin. Ayda 10 bin lira maaşla emekli kim geçinebiliyor, geçinebilen var mı? O zaman herkes kendi işini yapsın. Biz bugünün parasıyla 700 milyon borçla devraldığımız belediyenin kasasına 125 milyon para koyduk.

“BURDUR’A ALIŞ VERİŞ MERKEZİNİ BEN DİKECEĞİM”

Eğer inşallah bize bir 5 yıl daha sizler görev verirseniz, biz sizler için bir 5 yıl daha çalışıp, en başında özlediğiniz o alış veriş merkezini söz veriyorum dikeceğim. Sizleri hafta sonu hiçbir yere göndermeyeceğim. Söz veriyorum Armağan İlci’de, TOKİ’de kurduğumuz pazarların aynılarını müsait olan pazarlarımıza kuracağım. Sizi göndermeyeceğim, mahallelerinizdeki pazarlara gideceksiniz. Mahallelerinizde kreşler kurmaya devam edeceğim. 5 tane daha kreş açacağım, söz veriyorum. Engelli yurttaşlarımızı düşünmeye devam edeceğim. Rehabilitasyon Merkezini açtım bir de gündüz bakım evi için çalışma yapacağım.

Sizleri seviyor, hepinizin ellerinde öpüyorum. Dünya emekçi kadınlar gününüzü kutluyorum” dedi.

Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!Burdur'da Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kızılkaya Belediyesi'nden 8 Mart'a Özel Program
Bölgesel

Kızılkaya Belediyesi'nden 8 Mart'a Özel Program

Kızılkaya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özel bir program düzenledi. Kadınlar Günü, Doç. Dr. Esma Özdaşlı'nın sunumu ve Hilmi Öğütlü konseriyle kutladı.

Başkan Güngör, anlamlı günde kadınları unutmadı
Bölgesel

Başkan Güngör, anlamlı günde kadınları unutmadı

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla beldedeki kadınlara karanfil takdim ederek anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi.

BELPAŞ anlamlı günde kadınları unutmadı
Bölgesel

BELPAŞ anlamlı günde kadınları unutmadı

BELPAŞ Petrolleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın müşterilerine karanfil takdim ederek anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi.

Safa Sönmez, Kadınlar Günü'nde Kadınları Unutmadı
Bölgesel

Safa Sönmez, Kadınlar Günü'nde Kadınları Unutmadı

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede bir dizi etkinlik ve ziyaretlerde bulundu. Sönmez, "Kadınlarımız toplumun her alanında varlıklarını hissetmelidir." dedi.

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç Kadınlar Gününü kutladı
Bölgesel

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç Kadınlar Gününü kutladı

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Ertunç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mahallede yaşayan kadınlara çiçek takdim etti. Ertunç, "Kadınlar hayatımızdaki en özel varlıklardır." dedi.

Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı
Bölgesel

Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

Burdur Valisi Türker Öksüz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama programına katıldı. Programda stantlar gezildi, halk oyunu gösterisi ve çember etkinliği düzenlendi.