Burdur / Gölhisar

Burdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdi

Burdur Gölhisar'da Özcan Dirmilli, evinde yanmış halde bulundu. Yangının sigara izmaritinden çıktığı düşünülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayrıntılar haberimizde.

Burdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde babasının evine gelen şahıs babasını evde yanmış olarak buldu.
Olay, saat 10.15 sırasında Burdur'un Gölhisar ilçesi Elmalıyurt köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde babasından haber alamayınca evine gelen H.D. kapıyı açıp girdiğinde babası Özcan Dirmilli'yi(49) yatakta bir kısmı yanmış bir şekilde yatarken buldu. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesinin üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Dirmilli'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında Özcan Dirmilli'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının sigara izmaritinden çıktığı düşünülürken olay ile ilgili incelenme başlatıldı.

Burdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdiBurdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdiBurdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdiBurdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdiBurdur'da kahreden olay! Yatağında yanarak can verdi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular
3. Sayfa

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular

Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!

Minik Nazlı’nın babasıyla birlikte olan son görüntüleri ortaya çıktı
3. Sayfa

Minik Nazlı’nın babasıyla birlikte olan son görüntüleri ortaya çıktı

Denizli’de oyun oynamak için evinden çıkan ve daha sonra dereye düşerek hayatını kaybeden minik Nazlı’nın, babasıyla birlikte çekildiği son görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..

İçine taş sıkıştırılarak atılan kartopu, tramvayın camını kırdı
Bölgesel

İçine taş sıkıştırılarak atılan kartopu, tramvayın camını kırdı

Samsun’da içine taş sıkıştırılıp atılan kartopu, tramvayın ön camını kırarak servis dışı kalmasına yol açtı.

Antalya'da kahreden olay 8 bıçak darbesi alan genç adamdan acı haber
3. Sayfa

Antalya'da kahreden olay 8 bıçak darbesi alan genç adamdan acı haber

Antalya'nın Kepez ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada, bir kişi 8 bıçak darbesi alarak yaralanıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya’da acı olay 7 yaşındaki kız çocuğu başından tüfekle vurulmuş halde bulundu
3. Sayfa

Sakarya’da acı olay 7 yaşındaki kız çocuğu başından tüfekle vurulmuş halde bulundu

Sakarya’nın Geyve ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğu evde tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı.

Önce bıçakla yaraladılar, sonra tüfekle tehdit edip gasp ettiler
3. Sayfa

Önce bıçakla yaraladılar, sonra tüfekle tehdit edip gasp ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 2 şüpheli, bir şahsı önce bıçakla yaraladı. Daha sonra ise pompalı tüfekle tehdit edip cep telefonunu gasp etti. Şüpheliler her yerde aranıyor.