Burdur

Burdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçin

Burdur Valisi Türker Öksüz, özel öğrenci servislerine yönelik yapılan denetime katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Vali Öksüz, çocukların güvenli şekilde okula gidip gelmesi için kurallara uyulması gerektiğini vurguladı.

Burdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçin

VALİ ÖKSÜZ "AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENLİ ŞEKİLDE OKULLARA ULAŞIMINI SAĞLAMAK'

Burdur Valisi Türker Öksüz, özel öğrenci servislerine yönelik yapılan denetime katıldı.

Yapılan denetimde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Belediye Zabıta Müdürlüğü ilgili birimleri tarafından oluşturulan komisyon tarafından İl Merkezinde faaliyet gösteren 89 öğrenci servisi denetledi.

Uzay Çatı Pazar alanında gerçekleşen denetimin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Öksüz, "Burada yapılan rutin denetim gibi geliyor ama aslında çocuklarımızın güvenli şekilde okula gidip gelmesini ve sonuçta da güvenli bir eğitim öğretim ortamı oluşmasını sağlayacak bir faaliyetin içerisindesiniz. Bizler bu denetimleri çocuklarımızın huzuru ve güvenliği için yapıyoruz. Servis şoförlerimiz ve rehberlerimizde görevlerini yerine getirirken bu bilinçte olmalıdır. Hiçbir çocuğumuzun sıkıntı yaşamadan okullara ulaşımının sağlanmasını istiyoruz. Bunun yolu da kurallara uymaktan geçiyor. Eksikliklerimiz varsa bunları tamamlayalım. Bizler bu denetimleri yaparken hata bulmaya yönelik bir denetim değil sizlere rehberlik ederek bir eksiklik varsa bunu hep beraber tamamlayalım. Yanlış bir şey yapıyorsak bunu doğruya çevirelim. Onun için buradayız. Bizlerde bugün burada bulunduk, sizlerle yüz yüze konuşalım diye. İnşallah bu eğitim öğretim döneminin ikinci yarısı da huzur içinde, hiçbir sıkıntı ve kaza bela olmadan geçer diye umuyorum. İnşallah bunu hep birlikte başarırız. Sizlerden ricamız isteğimiz kurallara uymanız. Görevinizde başarılar diliyorum. Rabbim kazasız belasız bir dönemi hepimize nasip etsin diyorum" dedi.

Denetime başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Burdur Belediyesi Zabıta Müdür Vekili E. Şermin Cantürk, servis şoförleri, rehberler, jandarma, emniyet, zabıta ve milli eğitim müdürlüğü personeli katıldı.

Burdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçinBurdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçinBurdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçinBurdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçinBurdur'da Öğrenci Servislerine Denetim Her Şey Onlar İçin

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Servis şoförlerinden destek konvoyu
Yaşam

Servis şoförlerinden destek konvoyu

Nevşehir’de öğrenci servis şoförleri, düzenledikleri konvoyla İsrail’in Gazze’ye saldırılarını protesto etti.

 Müteahhit Sadullah Yoldaş: - “İnşaat sırasında hiçbir denetim olmadı”
Bölgesel

Müteahhit Sadullah Yoldaş: - “İnşaat sırasında hiçbir denetim olmadı”

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 60 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi Sadullah Yoldaş'ın yargılanmasına başlandı. Sanık Yoldaş, "İnşaat sırasında hiçbir denetim olmadı” dedi.

Burdur'da trafik denetimlerinden kaçamadılar! Trafikten men edildiler
Bölgesel

Burdur'da trafik denetimlerinden kaçamadılar! Trafikten men edildiler

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından 2-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan motosiklet, alkol, hız ve modifiye araç denetimlerinde 144 araca ceza kesildi, 3 sürücü belgesi alındı, 29 araç trafikten men edildi. Detaylar haberimizde.

Kuşadasın'da jandarma ve zabıta işbirliği
3. Sayfa

Kuşadasın'da jandarma ve zabıta işbirliği

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği ile denetim gerçekleştirildi.

Toroslar Belediyesi, semt pazarlarında denetimlerini  devam ettiriyor
Bölgesel

Toroslar Belediyesi, semt pazarlarında denetimlerini devam ettiriyor

Mersin merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Burdur'da 77 Araç Kontrol Edildi, 66 Sürücüye Ceza Kesildi!
Bölgesel

Burdur'da 77 Araç Kontrol Edildi, 66 Sürücüye Ceza Kesildi!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan radarlı hız denetimlerinde 77 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan 66 sürücüye trafik cezası kesildi.