Burdur’da Öğretmenlerin oluşturduğu Türk Halk Müziği topluluğunun konseri büyük ilgi gördü.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan ancak Gaziantep’in Karkamış İlçesi’ne bölücü teröristlerce düzenlenen roketatarlı saldırı nedeniyle ertelenen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonu’ndaki konseri Vali Yardımcıları İbrahim Özkan ve Bahri Gökalp, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile vatandaşlar ilgi ile izledi.
Kadın öğretmenlerin oluşturduğu ekibin Halk Oyunu gösterisi ile başlayan etkinlikte Koro Şefi Süleyman Önoğlu yönetimindeki öğretmenler koro ve solo olarak Burdur, Kütahya, Kırşehir, Sivas, Rize, Konya ve Erzurum yöresi türkülerini seslendirdi.
Etkinlik sonunda Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil ve Vali Yardımcısı İbrahim Özkan Koro Şefi ve Halk oyunları ekibinden bir öğretmene çiçek vererek tebrik etti.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle program düzenledi.
Antalya'nın Kepez ilçesinde 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla program düzenlendi
Burdur'da Öğretmenler Günü'nde şehit ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenler unutulmadı. Mevlit okutularak, lokma dağıtıldı.
Şehit İlyas Acar İlk Öğretim Öğrencileri, Bucaklı öğretmen yazar Fatma Erkul'a sürpriz öğretmenler günü kutlaması düzenledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Badminton Turnuvasında sporcular centilmenlikle yarıştı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Burdur Bahçeşehir Koleji'nde büyük bir coşkuyla kutlandı.