Burdur’da Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulaması kapsamında pilot okul olarak seçilen Türkiye Yardımsevenler Derneği İlk ve Ortaokulu’nda okul öncesi öğrencilerine ücretsiz yemek desteği veriliyor. Projeden okuldaki 25 öğrenci faydalanıyor.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman Okul Öncesi Eğitimde Beslenme Desteği projesi kapsamında okulu ziyaret ederek yemek yiyen öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Türkiye Yardımsevenler Derneği İlk ve Ortaokulu Müdürü Gülizar Güzel, “Milli Eğitim Bakanlığımızın okul öncesi beslenme desteği projesi kapsamında öğrencilerimize beslenme desteği sağlanmakta. İlimizde okulumuz pilot okul olarak belirlendi. Uygulamadan 25 öğrencimiz faydalanıyor. Menümüz aylık olarak belirleniyor.” dedi.
Uygulamadan velilerinde çok memnun olduğunu belirten Güzel, “Öğrencilerimizde okul öncesi çağı gibi önemli bir çağda fiziksel gelişimleri açısından önemli bir uygulamanın içerisinde yer almaktalar. Bakanlığımıza bu uygulama için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
burduryenigün
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Muhammed Özdemirci, "Bir Fincan Kahve Bir Adım Gelecek" projesi çerçevesinde anlamlı bir veli ziyareti gerçekleştirdi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan’ın desteğiyle Gölhisar’da modern eğitim tesisi ve spor salonu açılıyor. Çetinkaya Ortaokulu ve Nazmiye Dikmen Kapalı Spor Salonu gençlere yeni imkanlar sunacak.
İŞKUR, Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İşgücü Uyum Programı (İUP) başvurularının tamamlanmasının ardından çekilen kura sonuçları belli oldu.
Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İŞKUR, işsizlere yönelik 606 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) başlatıyor. Program 09 Eylül 2024'te başlıyor, başvurular 04-08 Eylül arasında alınacak. Detaylar için tıklayın.
Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Sultan AYHAN, Cinnah Genç Yazarlar Ödülü kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi oldu. Bu büyük başarı hakkında detaylar haberimizde!
Meslek Lisesi Mezunları için İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı'nda müthiş imkanlar! Asgari ücretten %30 fazla cep harçlığı ve 22.100 TL zaruri gider ödemesi...
Yorumlar (0)