Burdur

Burdur'da otobüsteki tartışma büyüdü! Yanlış şoför ve muavin darp edildi

Bilecik'te otobüsten indirilen yolcuların yakınları, Burdur otogarında otobüs şoförü ve muavinine saldırdı. Ancak Eskişehir'de değişen mürettebat hedef oldu.

Burdur'da otobüsteki tartışma büyüdü! Yanlış şoför ve muavin darp edildi

Bilecik'te tartıştıkları muavin ve şoförün kendilerini araçtan indirmesine sinirlenen yolcuların yakınları, Burdur otogarında otobüse saldırdı. Eskişehir'de değişim yapıldığını bilmeyen saldırganlar yanlış şoför ve muavini darp etti.

Olay, dün gece 23.50 sıralarında Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Antalya'ya gitmekte olan Buzlu Turizm'e ait 26 BZ 038 plakalı otobüse binen M.Ç. (52) ve eşi Ş.Ç. (49) yolda otobüsün mola vermemesi konusunda muavin İ.M. (21) ile tartıştı. Bunun üzerine M.Ç. ve eşi Bilecik'te otobüsten indirildi.

Bunun üzerine M.Ç. ile eşi Ş.Ç. durumu Burdur'da bulunan akrabalarına bildirerek taksi ile Burdur'a gelmek üzere yola çıktı. Şahısları indirdikten sonra yoluna devam eden otobüs ise Eskişehir'de şoför, Kütahya'da ise muavin değiştirdi. Olaylardan habersiz Burdur otogarına giriş yaparak yolcu indiren şoför Ali Çelebi, ikinci şoför Yasin E. ve muavin Mustafa Erdoğan'a otobüsten indirilen M.Ç. ve yakınları R.Ç. (25), Y.Ç. (19), E.Ç. (44), E.Ç. (35) sopalarla saldırdı. Şoförler ve muavini darp eden şüpheliler daha sonra geldikleri araçlara binerek olay yerinden kaçtı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri darp edilen mürettebatı hastaneye kaldırırken polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri çok geçmeden olayın şüphelileri M.Ç., R.Ç., Y.Ç. E.Ç. ve E.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

"Bir anda saldırdılar ne olduğunu anlamadık"

Olaylardan haberi olmadığı halde darp edilen muavin Mustafa Erdoğan, "Biz buraya yolcu indirmeye geldik. Hiç sorgusuz sualsiz ellerinde sopalar ile bize saldırdılar. Biz olay sonrası şikayetçi olduk onlardan. Biz onları tanımayız onlar bizi tanımaz. Sadece bir karışıklık olmuş. Bizimle alakalı bir durum değil. Diğer muavin ve şoför ile sıkıntı yaşamışlar ama gelip bize patladılar. Bir anda gelip saldırdılar. Ben bagajları indiriyordum bir anda gelip saldırdılar. Balta sapları, odunlar, demir çubuklar ile saldırdılar. 11-12 kişi vardı. Kaptanın kafası delindi, öteki kaptanın belinde sıkıntı var benimde kolumda. Ne olduğunu bile anlamadık. Şikayetçiyiz” dedi.

Otobüs kaptanı Ali Çelebi ise, "Ben otobüsü Eskişehir'de devraldım. Muavin arkadaş ise Kütahya'da bindi. Bizden önceki otobüs personelleri biz binince araçtan indiler. Biz buraya gelene kadar herhangi bir olay olmadı. Buraya girdiğimiz anda bir baktım yaklaşık 10 kişi ellerinde sopa ile yanımıza geldiler. Biz mevzu nedir diye soramadan “Siz nasıl benim annem ile babama küfür edip döversiniz” dedi. Ben bizim hiçbir şeyden haberimiz yok dediğimiz anda bize saldırdı. Bir yolcu araya girmek istedi ona da saldırdılar. Biz şikayetçiyiz. Saldırı sonrası ambulans geldi. Bizi alıp hastaneye götürdü. Bizim olaylardan hiç haberimiz yoktu. Araç İstanbul'dan geliyordu ben Eskişehir'de devralmıştım aracı. Muavin arkadaş da Kütahya'da değişti. Onlarla yaşanan sıkıntının acısını bizden çıkardılar. Onlar neden mola vermediniz diye tartışmışlar yolcu muavine küfür etmiş, tartışma çıkmış mevzu oradan buraya kadar gelmiş. Benim kafama balta sapı ile vurdular, koluma vurdular, burnumda çatlak var. Gereken mercilere şikayetimizi bildirdik. Sonuna kadar gideceğiz. Aracımızın camı da kırıldı. Firmamız da bunun peşini bırakmayacak" şeklinde konuştu.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldılar.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    KIZDIM
  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İçine taş sıkıştırılarak atılan kartopu, tramvayın camını kırdı
Bölgesel

İçine taş sıkıştırılarak atılan kartopu, tramvayın camını kırdı

Samsun’da içine taş sıkıştırılıp atılan kartopu, tramvayın ön camını kırarak servis dışı kalmasına yol açtı.

Antalya'da kahreden olay 8 bıçak darbesi alan genç adamdan acı haber
3. Sayfa

Antalya'da kahreden olay 8 bıçak darbesi alan genç adamdan acı haber

Antalya'nın Kepez ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada, bir kişi 8 bıçak darbesi alarak yaralanıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya’da acı olay 7 yaşındaki kız çocuğu başından tüfekle vurulmuş halde bulundu
3. Sayfa

Sakarya’da acı olay 7 yaşındaki kız çocuğu başından tüfekle vurulmuş halde bulundu

Sakarya’nın Geyve ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğu evde tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı.

Önce bıçakla yaraladılar, sonra tüfekle tehdit edip gasp ettiler
3. Sayfa

Önce bıçakla yaraladılar, sonra tüfekle tehdit edip gasp ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 2 şüpheli, bir şahsı önce bıçakla yaraladı. Daha sonra ise pompalı tüfekle tehdit edip cep telefonunu gasp etti. Şüpheliler her yerde aranıyor.

Ankara'da tartıştığı eşi ve 5 yaşındaki kayınbiraderini bıçakladı
3. Sayfa

Ankara'da tartıştığı eşi ve 5 yaşındaki kayınbiraderini bıçakladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eşi ve 5 yaşındaki kayınbiraderini bıçakladı. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Tekirdağ'da eşini ütüyle öldürdüğü iddia edilen şahıs hakim karşısında
3. Sayfa

Tekirdağ'da eşini ütüyle öldürdüğü iddia edilen şahıs hakim karşısında

Tekirdağ'da eşini darbederek ve ütüyle başına vurarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı koca, ilk kez hakim karşısına çıktı.