Burdur’da Dereboğazı Mevkiinde Yer Alan Çeşmeler Kapatıldı
Burdur'da Dereboğazı mevkiinde bulunan çeşmeler, alınan su numunelerinde Koliform Bakterisi tespit edilmesi nedeniyle kapatıldı. 8 Temmuz 2024 tarihinde Merkez Dereboğazı Çeşmesi ve Tek Çekmesinden alınan su numuneleri, halk sağlığı açısından tehlike arz eden bakteriler içerdiği için çeşmelerin geçici olarak kapatılması kararı alındı.
Yetkililer, halkın herhangi bir salgın hastalık riskiyle karşı karşıya kalmaması adına bu önlemin alındığını belirtti. Gerekli ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından, alınacak yeni numunelerin uygun çıkması durumunda Dereboğazı Çeşmesi yeniden tüketime açılacak.
Vatandaşların bu süreçte çeşmelerden su tüketmemesi ve sağlıklarını riske atmaması önemle vurgulanıyor. Yetkililer, çalışmaların tamamlanması ve çeşmenin yeniden kullanıma açılması konusunda bilgilendirme yapacaklarını açıkladı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde 6 katlı bir binanın 4. katından düşen 53 yaşındaki kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı!
Antalya'da polis memurunun kullandığı otomobil kaldırıma çarpıp bahçeye savruldu. Kazada aracın parçaları etrafa saçılırken, sürücü ağır yaralandı. Detaylar burada!
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.
Yorumlar (0)