Jandarma ekipleri tarafından Burdur'da aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Burdur Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Faaliyetlerine aralıksız devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile müşterek olarak yürütülen çalışmalarda;
Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı, Kızılkaya Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk bölgesi Ürkütlü Köyünde sebze serasında çalışan (22) kadın/erkek vatandaş ile,
Ağlasun İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yer alan Abant Su Fabrikasında, Mamak Köyü ve Hisar Köylerinde (250) kadın/erkek vatandaş ile,
Yeşilova İlçe J.K.lığı sorumluluk bölgemizdeki Salda Köyü, Doğanbaba Köyü ve Güney Köylerinde (90) kadın/erkek vatandaşa KADES tanıtılıp, broşür dağıtılmıştır.
Ayrıca KOM Şube Müdürlüğü tarafından Madde Bağımlılığı İle Mücadele ve Siber Farkındalık konusunda bilgilendirme yapılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
Aydın’ın 6 ilçesinde jandarma ekipleri tarafından vatandaşlara trafik eğitimi verildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı, 17-21 Şubat tarihlerinde 271 öğrenciye trafik güvenliği eğitimi verdi. Detaylar için tıklayın!
Düzce İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bulunan UMKE personellerine, Kimyasal Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer (KBRN) eğitimi verildi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen Türk Sanat Müzigi (TSM) konserine katılarak sanatseverlerle bir araya geldi.
Dün kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğunu duyuran Rize Valiliği, yoğun kar yağışının devam etmesi nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildiğini duyurdu.
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Yorumlar (0)