Burdur’da seyir halindeki tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmazken, yolun 2 şeridi trafiğe kapanırken, uzun kuyruklar meydana geldi.
Kaza, 12.30 sıralarında Burdur’un Gölhisar ilçesi Çamköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde olan 33 DES 27 plakalı Tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken çarpmanın etkisiyle araçta büyük maddi hasar oluştu. Yolun 2 şeridi trafiğe kapanırken, uzun kuyruklar meydana geldi.
Korkuteli Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yeni bir sağlık hizmetini hayata geçiriyor.
Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, 18 Şubat 2025 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nda düzenlenen Ulusal Kırmızı Et Konseyi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılarak, sektördeki maliyet artışları ve sürdürülebilirlik sorunlarına çözüm önerileri sundu.
Afyonkarahisar Merkez 2. OSB ile Çay-Çobanlar-Bolvadin Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Bölgesi ile kentin yatırım potansiyeli ve sanayide gelişim fırsatları değerlendirildi. Detaylar haberimizde..
Okul Sporları Gençler Oryantiring müsabakaları, Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde tamamlandı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar'da öğrenciler arasında düzenlenen oryantiring müsabakasına katılan Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri 7 altın, 1 gümüş,4 bronz madalya ve 2 kupa kazandı. Detaylar haberimizde..
Şarkikaraağaç’ta dezavantajlı gruplara hizmet verecek Mavi Sedir Yaşam Merkezi Projesi için imzalar atıldı. Engelli bireylerden kadınlara, gençlerden girişimcilere kadar geniş kapsamlı destekler sunulacak.
Yorumlar (0)