Burdur Devlet Hastanesi diyaliz merkezinde tedavi gören bir çok hastanın zehirlendiği iddia ediliyor.
Edinilen bilgilere göre Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezinde makineye bağlı olarak tedavi gören yaklaşık 20 hastanın zehirlendiği öğrenildi. Zehirlenen hastaların çevre illerde yoğun bakımda tedavi altında oldukları edinilen bilgiler arasında.
Konu ile ilgili yetkililerden resmi açıklama bekleniyor.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde gece uyanan baba, iki oğlunun karbonmonoksit gazından zehirlendiğini fark etti.
Erzurum'un Karaçoban ilçesi Kırsal Gündüz Mahallesi İbokom Camii'nde imamlık yapan Ahmet Yusuf Topaloğlu, sobadan sızan gazdan dolayı zehirlendi ve 5 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Detaylar haberimizde..
Burdur’un Karamanlı ilçesinde okulda yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 43 öğrenci, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Burdur Karamanlı'da bir ortaokulda öğle yemeği sonrası 43 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Valilik açıklama yaptı, soruşturma sürüyor.
Kış aylarının gelmesi ile birlikte karbonmonoksit zehirlenme vakalarının arttığını ifade eden Bilecik İl Sağlık Müdürü Ferhat Damkacı, "Karbonmonoksit zehirlenmesi belirtileri arasında baş ağrısı, bulantı, nefes darlığı, baş dönmesi, yığılma ve bilinç kaybı var" dedi.
Hatay İskenderun’da Cebike TOKİ Konutları’nda meydana gelen doğal gaz sızıntısı sonucu aynı aileden anne Kader Kökçü ile çocukları Elif Bilge Kökçü (2012 doğumlu) ve İsmail Ege Kökçü (2019 doğumlu) hayatını kaybetti 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hayati tehlike taşıyor.
Yorumlar (0)