Burdur’da 10 Şubat 2025’te gerçekleşen Liselerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Adem Tolunay Fen Lisesi’nin genç sporcuları, aldıkları başarılarıyla göz doldurdu.
Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencisi Zehra Önden, sol kolda rakiplerini geride bırakarak Burdur Şampiyonu olurken, sağ kolda ise gösterdiği performansla İl 2.’si olmayı başardı. Aynı kategoride yarışan Sude Türe ise sağ kolda İl 4.’sü olarak Adem Tolunay Fen Lisesi’ne bir başka gurur yaşattı.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Zafer Göksu, öğrencilerinin disiplinli çalışmalarının ve azminin karşılığını aldıklarını belirterek, “Sporcularımız bizi gururlandırdı. Her birini bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Düzceli sporcu Berrak Dilay Top şampiyon oldu.
Burdur USO Anadolu Lisesi, gurur verici bir başarıya daha imza attı.
Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi, Balıkesir'deki oryantiring yarışmasında grup ikincisi oldu. Takım, Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.
Burdur'un Bucak ilçesinde 24 Şubat 2025 tarihinde Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Liselerarası Oryantiring Burdur Şampiyonası'nda Adem Tolunay Fen Lisesi, büyük bir başarıya imza attı.
Adem Tolunay Fen Lisesi, 12. sınıf öğrencileriyle Ankara'daki 6 üniversiteye tanıtım gezisi düzenledi. TOBB ETÜ, ODTÜ, Bilkent, AYBÜ, Ostim Teknik ve Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversiteleri ziyaret edilerek eğitim olanakları hakkında bilgi alındı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle millet ormanında düzenlenen piknik etkinliğine katıldı. Yoğun sınav temposunun ardından düzenlenen etkinlikte kaynaşma ve stres atma amacı güdüldü.
Yorumlar (0)