Yunus Emre Akalın'ın Mersin İŞKUR İl Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan Burdur İŞKUR İl Müdürlüğü görevine Hüseyin Güngör atandı.
Burdur’da İŞKUR İl Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Güngör için AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından bir tebrik mesajı yayımlandı.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Adana İŞKUR İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteyken Burdur İŞKUR İl Müdürü olarak atanan Hüseyin Güngör’e yeni görevinde başarılar diliyor, bu atamanın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz,” ifadeleri kullanıldı.
Burdur'da engelli bireylere yönelik hibe desteği devam ediyor! Ganimet Akhan, İŞKUR’dan aldığı 300 bin TL hibeyle hayvancılığa başladı. Detaylar için tıklayın!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan ‘İŞKUR Gençlik Programı’, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Burdur İŞKUR Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçti.
Burdur İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Güngör ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Yarar, Burdur Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Asım Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hüseyin Güngör ve sosyal paydaşlar, Junior Jeans Wear Giyim’i ziyaret ederek Engelsiz İş Atölyesi’nin devam eden faaliyetlerini değerlendirdi.
Burdur İŞKUR, 2021-2023 yılları arasında Türkiye çapında birçok kategoride birinciliğe ulaştı. Özel sektörde işe yerleştirme, kadın ve genç istihdamı alanlarında elde edilen başarı detayları burada.
Meslek Lisesi Mezunları için İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı'nda müthiş imkanlar! Asgari ücretten %30 fazla cep harçlığı ve 22.100 TL zaruri gider ödemesi...
Yorumlar (0)