Karamanlı'da 16 Derslikli Ortaokul 2. Dönemde Açılacak
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Karamanlı Lisesi yerine yapılan 16 derslikli ortaokulun 2. dönemde açılacağını duyurdu.
Başkan Selimoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Karamanlı Lisesi yerine yapılan 16 derslikli ortaokulumuzun inşaatında sona gelindi. Elektrik ve doğalgaz bağlantıları tamamlandı. Müteahitten teslim alma işlemlerini hızlandırarak 2. dönemde açmayı planlıyoruz.
Gazi Ortaokulu ve Cumhuriyet Ortaokullarını ayrı okullar olarak eğitime devam etmesi için Milli Eğitim Müdürlüğümüzce planlamalar yapılıyor. Öğrencilerimizin mağduriyetlerini gidermek için tüm çalışmaları hızlandırıyoruz.
Karamanlı'mıza ve eğitim camiamıza yakışan bir okul oldu. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim.
'Okul genç dimağlara, insanlığa hürmeti, millet ve memlekete muhabbeti, şeref-i istiklâli öğretir.'
Mustafa Kemal Atatürk
Milli Eğitim Camiamıza hayırlı olsun."
Başkan Selimoğlu'nun açıklaması, Karamanlı'da yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, yeni okulun, öğrencilerin eğitim kalitesini artıracağını ve mağduriyetlerin giderilmesine yardımcı olacağını belirtti.
Kibyra Antik Kenti’nde bulunan ve dünyada sadece burada yer alan Medusa mozaiği, Nisan ayı itibarıyla tekrar ziyarete açıldı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, bilimsel araştırma alanındaki yükselişini bu yıl da sürdürerek önemli bir başarıya imza attı.
Burdur'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, mart ayında toplam 68 suçlunun tutuklandığını açıkladı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, 26 Mart - 06 Nisan 2025 tarihlerinde emniyet kemeri ve alkollü sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.
Burdur’da 7-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan 61. Kütüphane Haftası kapsamında İl Halk Kütüphanesi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Yorumlar (0)