Burdur

Burdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı

Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da inşaatı tamamlanan huzurevi merkez yaşlı bakım merkezi ve rehabilitasyon merkezi için Geçici kabul aşamasında tefrişat donanım için 16 milyon 43 bin 100 TL ödenek geldiğini duyurdu.

Burdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Burdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatının tamamlandığını açıkladı.

32 MİLYON TL HARCANDI

Tatil köyü konseptinde bir huzurevinin yapıldığını belirten Milletvekili Bayram ÖzçelikAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile güncel huzurevleri ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan program kapsamında 21533 m2 arsa üzerinde Burdur Merkez 100 Kişilik Huzurevi ve Yaşam Evlerinin Proje kapsamında, İdari Bina, 4 adet ikiz blok ve 3 adet tek bloktan oluşan yaşam evlerinin inşaatı tamamlandı. İdari bina 8454 m2 kapalı alan içerisinde 28 adet yaşam odası, yemekhane, dinlenme alanları, konferans salonu ve 786 m2 açık terası bulunuyor. Merkezde ayrıca her biri 75 m2’den oluşan 22 adet yaşam konutları bulunmaktadır. Tatil köyü konseptinde olan huzurevimiz için 32 Milyon TL harcama gerçekleştirildi.” İfadelerini kullandı.

TEFRİŞAT VE DONANIM İÇİN 16 MİLYON ÖDENEK AYRILDI

Huzurevi hizmete girmesi için ilk tefrişat ve donanım ödeneğin hazırlandığını belirten Milletvekili Bayram ÖzçelikSYDV Fon Bütçesinden yaptığımız görüşmeler sonrasında İlk Tefrişat ve Donanım İçin 16.043.100 TL ÖDENEK AYRILMIŞTIR. Tefrişat alımlarına devam edilmektedir. Geçici Kabulü için Doğalgaz Aboneliği ve Binanın Trafo İşlemleride TRT ile Yaptığımız Görüşmeler Çerçevesinde Binaya Elektrik Verilmiştir. Türkiye Yüzyılında hemşehrilerimizin en iyi hizmeti alabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Huzurevimizi Burdur’umuza kazandırılmasında destek ve katkı sunan Başta Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a olmak üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya Yanık’a, Önceki Dönem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlarımıza, Huzurevi yapımı için 12 Dönüm Araziyi Alıp Bu Hizmete Vesile Olan ;arazi bağışında bulunan Burdurlu İstanbulda Yaşayan Büyüğümüz Hayırsever NURAL TURAL’a ve 10 Dönüm Bağışlayan Burdur Anadolu Aslanları İşadamları Derneğine (ASKON ) teşekkür ederim.”dedi.

Burdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandıBurdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandıBurdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandıBurdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandıBurdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandıBurdur Merkez Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

İbrahim

7 ay önce / 29.07.2023

Burdur yapılan yaşam ve rehabilitasyon. Merkezinin papında emeği geçenlera şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca arsa bağışında bulunan Nural Tural ve Aslan'a tebrik ediyorum.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Burdur'da Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi Desteği ödemeleri başladı
İş Dünyası

Burdur'da Hububat, Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödemesi Desteği ödemeleri başladı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, hububat, baklagil ve Dane mısır fark ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.

Burdur Kemer Toplum Sağlığı Merkezi ihale tarihi belli oldu
Bölgesel

Burdur Kemer Toplum Sağlığı Merkezi ihale tarihi belli oldu

Burdur'un Kemer ilçesine yapılacak olan Toplum Sağlığı Merkezi ihale tarihi belli oldu. Milletvekili Bayram Özçelik, ihalenin 3 Mart günü yapılacağını duyurdu.

Burdur'da Kayışzade Hafız Osman Ortaokulu inşaatı başladı
Bölgesel

Burdur'da Kayışzade Hafız Osman Ortaokulu inşaatı başladı

Milletvekili Bayram Özçelik, Kayışzade Hafız Osman Ortaokulu çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Özçelik Bakan Koca'ya Burdur'un taleplerini iletti
Sağlık

Milletvekili Özçelik Bakan Koca'ya Burdur'un taleplerini iletti

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdurlu başkanlarla birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile mecliste görüştü.

Uzman eller projesi 250 Bin TL'ye yükseldi
Bölgesel

Uzman eller projesi 250 Bin TL'ye yükseldi

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Tarım ve Orman Bakanlığı Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Proje kapsamı değiştiğini belirtti.

Bucak Kapalı Spor Salonu ihalesi yapıldı
Bölgesel

Bucak Kapalı Spor Salonu ihalesi yapıldı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bucak İlçesi Spor Salonu ile ilgili açıklama yaptı