Burdur’da Polis ekipleri Salı günleri Uzay Çatı altına kurulan Salı Pazarı’nda denetim yaptı.
“ Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla, koronavirüs pandemisi ile mücadele kapsamında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşları denetlemeye, uyarmaya ve bilgilendirmeye devam ediyor.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri Salı Pazarı’nda koronavirüse karşı sosyal mesafeye uymaları, maske takmaları ve ürünleri seçmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.
Polisler Salı Pazarı’nı gezerek denetim yaptı. Polisler hem pazara alış-veriş yapmaya gelen vatandaşları hemde pazarcı esnaflarını uyardı. Polis pazara giren her vatandaşa alış-veriş yaparken sosyal mesafeye uymaları, maske takmaları ve ürünleri seçmemeleri konusunda uyarıda bulundu.
Ekipler pazarcı esnafınıda bilgilendirerek mutlaka maske takmalarını ve ürünleri kesinlikle vatandaşa seçtirmemeleri uyarısında bulundu.
Burdur Valisi Ali Arslantaş Pazartesi gününden itibaren başlayan ve 7 gün boyunca her gün farklı bir konuda yapılacak Covid-19 genel denetimleri kapsamında bugün yapılan Halk Otobüsü Denetimlerine katıldı.
CHP Kocaaliler Gençlik Kolları, Ramazan ayında vatandaşlarla buluşarak teravih namazı çıkışında ikramlarda bulundu. Etkinlik detayları haberimizde.
Burdur’un Salda Gölü çevresine bırakılan kızıl geyikler beslenirken görüntülendi. DKMP yetkilileri, adaptasyon sürecinin yakından takip edildiğini açıkladı.
Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Yorumlar (0)