Burdur

Burdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldı

Burdur İl Tarım Müdürlüğü'nün düzenlediği toplantıda, çiftçilere yeni destekleme modeli tanıtıldı. Artan destek oranları ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ndeki yenilikler çiftçilere büyük avantajlar sağlıyor.

Burdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldı

Burdur’un Kozluca köyünde, yerel üreticilere yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında, tarımda yeni bir destekleme modeli tanıtıldı. Burdur İl Tarım Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, bölgedeki çiftçiler için önemli yenilikler sundu. Toplantıda tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modeli hakkında bilgi verildi.

Çiftçilere Müjdeli Haber

Yeni Modelin Getirdiği Avantajlar

Toplantıya katılan Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Eyup Adıgüzel, yaptığı açıklamalarda yeni modelin çiftçiler için sunduğu avantajları vurguladı. Adıgüzel, destekleme oranlarının önemli ölçüde arttığını belirterek, “Artık hangi ürünü ekmeden önce ne kadar destek alacağınızı bileceksiniz,” dedi. Bu açıklama, çiftçiler için tarımsal faaliyetlerin planlanmasında büyük kolaylık sağlayacak.

Çiftçi Kayıt Sistemi’nde Büyük Yenilik

Eyup Adıgüzel, ayrıca Çiftçi Kayıt Sistemi'nde yapılan değişikliklere dikkat çekti. Çiftçilerin artık hissedarı oldukları arazilerde kira sözleşmesi aranmaksızın işlem yapabileceklerini belirterek, bu yeniliğin iş süreçlerini hızlandıracağını ve tarımsal üretimdeki bürokratik engelleri azaltacağını dile getirdi.

Üreticilerle Soru-Cevap

Toplantıda çiftçilerden gelen soruları yanıtlayan yetkililer, üretim planlamasının önemine de değindi. İl Müdürü Adıgüzel, gelecekte tarımsal sürdürülebilirliğin artırılması adına işbirliklerinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Yerel üreticiler de görüş ve önerilerini paylaşarak, tarımda yapılan bu yeniliklerin pratik uygulamalarını tartışma fırsatı buldu.

Tarım sektörüne yönelik yeni destekleme modelinin, üreticilere önemli katkılar sağlayacağı öngörülüyor. Kozluca köyündeki toplantı, bu anlamda bölgede tarımın daha da güçlenmesine vesile olacağa benziyor.

Burdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldıBurdur tarım müdürlüğü sahada! Yeni destekleme modeli tanıtıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur İl Tarım ve Orman Müdür Değişti İşte Yeni Müdür Eyüp Adıgüzel Kimdir?
Bölgesel

Burdur İl Tarım ve Orman Müdür Değişti İşte Yeni Müdür Eyüp Adıgüzel Kimdir?

Burdur İl Tarım Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığın' da 44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Eyüp Adıgüzel atandı. Peki, yeni Burdur İl tarım Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel kimdir.

Bucak'ta üreticilerin dikkatine! %50 hibe tanıtım toplantısı yapılacak
İş Dünyası

Bucak'ta üreticilerin dikkatine! %50 hibe tanıtım toplantısı yapılacak

Burdur'un Bucak ilçesinde %50 hibeli makine - ekipman desteklemesi ve ekonomik yatırımların bilgilendirme toplantısı yapılacak. İşte haberin detayları...

"Yüzde 13’lük hububat ürünlerinde artış ön gördük"
İş Dünyası

"Yüzde 13’lük hububat ürünlerinde artış ön gördük"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kamuoyunun gündemindeki çiftçi eylemlerine ilişkin, “Çözüm insanları sokağa davet ederek olmaz. Detaylar haberimizde...

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi vatandaşla bir araya geldi
Bölgesel

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi vatandaşla bir araya geldi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe sakinleriyle bir araya gelerek, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

9’uncu Kolordu Komutanlığı’na yeni atama
Bölgesel

9’uncu Kolordu Komutanlığı’na yeni atama

9’uncu Kolordu ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Tuncay Altuğ, Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Burdur'da çiftçiler traktörleriyle sokağa döküldü, Artan maliyetlere isyan etti!
Bölgesel

Burdur'da çiftçiler traktörleriyle sokağa döküldü, Artan maliyetlere isyan etti!

Burdur'un Karamanlı ilçesinde çiftçiler, artan maliyetlere dikkat çekmek için traktörlü eylem düzenledi. Çiftçiler, yerli üreticiye destek çağrısında bulundu.