Burdur Ülkü Ocakları Başkanı yaptığı açıklamada;
”Ülkü Ocakları Genel merkezimizin düzenlediği BilgeTürk, Dönence dergileri bilgi yarışmasının 2. Etap 2. Bölge yarışması Muğla ,Burdur İzmir ,Afyon ,Aydın ,Antalya, Isparta , Manisa , Uşak , Denizli Ülkü Ocaklarının katılımlarıyla Denizli ilimizde gerçekleştirildi.Yarışmayı Bölge ikincisi olarak kazanan Ortaöğretim Teşkilatımızdan Alparslan Karagöz ve Hasan Akın’ı tebrik ediyorum.Gurur duyuyorum” dedi.
ı
Ayhan METE
Burdur Ülkü Ocakları Başkanı
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen programda Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlikte Dr. Hakan Karaca yaşananları anlattı.
Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Emre Ünlü, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan ortaöğretim öğrencilerine başarı belgelerini takdim etti.
Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Emre Ünlü, Bucak İlçe Başkanlığına Ali Demirezen’in atandığını açıkladı. Buğrahan Özkurt’a görevi devretti. Ayrıntılar haberimizde!
Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Emre Ünlü, Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi'nde sınavlara hazırlanan öğrencilere salep ikramında bulunarak UZEM ve ODAK2023 eğitim setlerini hediye etti. Gençlere sınavlarında başarılar diledi.
Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Diksiyon Kursu Eğitim Programı tamamlandı
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “CHP görünümlü ama içine HDP kaçmış vekile soruyorum. Bir eğitim ve kültür vakfı olan Kars Ülkü Ocaklarımızın öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıttığı Türk Büyükleri serisi ve Atatürk kitabından neden rahatsız oldunuz?” dedi.
Yorumlar (0)