Ural Şirketin bünyesinde oluşturulan ve Burdur’un ilk Meyve ve Sebze Kurutma Tesisi olan Tesis geniş bir katılımla hizmete girdi.
Burdur Merkez de ve Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki Sanayi Sitesi’nde (ve Yeni Galericiler Sitesi’nde) yapımı gerçekleştirilen Meyve ve Sebze Kurutma Tesisi’nin açılış konuşmasını Ural Şirketi ve Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ural, açılış duasını İl Müftüsü Enver Türkmen yaptı. Kurdele ise Burdur Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Kocabıyık ve protokolün diğer üyeleri kesti.
Tesisin açılış programına katılan vatandaşlar ve konuşmacılar, KOSGEB desteği ile yapımı gerçekleştirilen örnek Tesisin Burdur’a ve Ural ailesine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular ve Şirketin genç Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ural’ı kutladılar.
Burdur’un Salda Gölü çevresine bırakılan kızıl geyikler beslenirken görüntülendi. DKMP yetkilileri, adaptasyon sürecinin yakından takip edildiğini açıkladı.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Burdur Şehit Akif Altay Ortaokulu'nda 6. sınıfta okuyan dört öğrenci, marketten aldıkları yiyecek nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.
Bucak’ın ünlü lezzet durağı Ortaklar Kuzu Kokoreç, Ramazan’a özel iftar menüsüyle sofralarınıza lezzet katıyor! Detaylar ve rezervasyon için hemen tıklayın!
Akbank Bucak Şube Müdürü Mustafa Özdemir ve Serkan Aykan, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu ziyaret etti.
Yorumlar (3)
İbrahim Onur
2 yıl önce / 20.12.2022Gerçekten yazık şirkete bak kurutma tesisi,gider Yörük nenelerimiz evinin damına gurudur yapman böyle şeyler yazık yazık
Beğendim 1 | Beğenmedim 1 | Cevapla
Bahadır Ersoy
2 yıl önce / 20.12.2022Yazık AKP bünyesinde yeni bir şirket Burdurumuzu ele geçiriyor.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla
Mahmut köse
2 yıl önce / 20.12.2022Sizi destekliyorum kesinlikle böyle şeyler yapılması utanç verici ü
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla