Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Karamanlı Aquapark’ta yapılan yeni ahşap pergolelerin hizmete girdiğini duyurdu. Yüzme havuzunun giriş kısmına, çim alana ve bebek havuzu yanına eklenen bu pergoleler, ziyaretçilere gölge ve oturma alanları sağlayarak daha konforlu bir dinlenme imkanı sunuyor.
Başkan Selimoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Müşterilerimizin daha rahat dinlenmeleri için yeni alanlar oluşturuyoruz. Haftaya yenilikleri duyurmaya devam edeceğiz. Her şey marka ilçemiz Karamanlı için."
Konumlar: Yüzme havuzunun girişi, çim alan ve bebek havuzu yanı
Amacı: Gölge ve oturma alanlarını artırarak ziyaretçilerin konforunu sağlamak
Başkan Selimoğlu, yeni pergolelerin hizmete girmesiyle birlikte ziyaretçilerin daha rahat bir ortamda dinlenebileceğini belirtti. Ayrıca, önümüzdeki haftalarda da çeşitli yeniliklerin duyurulacağını ifade eden Selimoğlu, “Her şey marka ilçemiz Karamanlı için” diyerek ilçenin gelişimi için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
Karamanlı Aquapark, yeni eklemelerle birlikte ziyaretçilere daha kaliteli ve konforlu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu yenilikler, hem Burdur’dan hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.
Balçova Aquapark (Aqua City), 2024 sezonunda İzmir’in en eğlenceli noktası! Su kaydırakları, dalga havuzları ve uygun giriş ücretleriyle serinletici bir gün geçirmek için hemen plan yapın. Hem çocuklar hem yetişkinler için ideal! Detaylar için tıklayın.
Karamanlı Aquapark, Burdur’un ilk ve tek aquaparkı olarak 2024 yaz sezonunu büyük coşkuyla açtı. Eğlenceli aktiviteler ve uygun fiyatlarla ziyaretçilerini bekliyor!
Burdur Karamanlı Belediyesi Çamlık Mahallesi yol çalışmalarını tamamladı. Yol çalışmalarının tamamlandığını Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu duyurdu.
Burdur ili Karamanlı ilçesi Çamlık Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlatılan kilit parke yol çalışmaları hızla devam ediyor.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2024 yılı boyunca toplam 136 çalışanın maaş ve fazla mesai ödemelerini gerçekleştirdiklerini açıkladı.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Çamlık Cafe projesinde iç dekorasyonun başladığını anlattı. Projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumlar (0)