İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI MÜNİR KARALOĞLU VALİLİĞİMİZİ ZİYARETTE BULUNDU
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Burdur Valiliği'ni ziyaret ederek, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ve ilgili kurum müdürleri ile sahipsiz hayvanlar hakkında bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda, sahipsiz sokak hayvanlarının durumu, mevcut sorunların giderilmesi ve geleceğe yönelik yapılması planlanan projeler gündeme alındı. Görüşmede, bölgedeki hayvan refahı uygulamaları, sokak hayvanlarının barınma, sağlık ve beslenme ihtiyaçlarına ilişkin alınabilecek önlemler detaylandırıldı.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, toplantıda sahipsiz hayvanlarla ilgili mevcut çalışmalar, projeler ve alınan önlemler hakkında bilgi verirken, "Burdur'da sahipsiz hayvanların yaşam kalitesini artırmak için kamu kurumlarımız, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliğimizi sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
Toplantıda, sahipsiz hayvanlarla ilgili sorunların daha etkin bir şekilde ele alınması ve sürdürülebilir çözümlerin hayata geçirilmesi amacıyla çalışmaların ve iş birliklerinin artması yönünde bölgedeki hayvan refahı uygulamalarının geliştirilmesi için yeni adımların atılacağı belirtildi.
Antalya'da yaşanan yoğun yağışla yaşanan sel hayatı resmen felç etti. Yaşanan sel felaketi sonrasında acı haber geldi. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, üzen haberi duyurdu. 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.
Münir Karaloğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı. Münir Karaloğlu kimdir? İşte detaylar...
Burdur Valiliği tarafından Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen "Temsili Yörük Göçü", vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.
Burdur Valiliği, Ramazan Bayramı süresince trafik güvenliği için kamyon ve tanker araçlarına geçici kısıtlama getirildiğini duyurdu.
Burdur'da 21-23 Mart 2025 tarihleri arasında Geleneksel El Sanatları Festivali düzenlenecek. Festivalde sanatçılar, atölye çalışmaları ve gösterilerle yer alacak.
Yorumlar (0)