Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ilçe ziyaretleri kapsamında Karamanlı İlçesine ziyarette bulundu.
Vali Bilgihan, Karamanlı İlçesi programında Kaymakamlığa ziyarette bulunarak Kaymakam Ahmet Aykaç'tan ilçe ile ilgili ekonomi, eğitim, sağlık, sanayi ile devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı.
Vali Bilgihan programının devamında İlçe Emniyet Amirliğine ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundu. Ziyaretleri sırasında Jandarma ve Emniyetin sorumluluk alanlarındaki genel asayiş, güvenlik ve trafik çalışmaları hakkında brifing aldı.
Vali Bilgihan daha sonra Karamanlı İlçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları ile biraraya geldi. Kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını dinleyerek ilgili birimlere talimat verdi.
Yapımı devam eden Karamanlı Hükümet Konağı ile Karamanlı Cumhuriyet Ortaokulu inşaatlarında incelemede bulunan Vali Bilgihan, sonrasında Karamanlı İlçesinde yaşayan Şehidimiz Halil Demirörs'ün annesi Durkadın Demirörs ve babası Cengiz Demirörs'ü evlerinde ziyaret etti.
Vali Bilgihan'ın ziyaretleri sırasında Karamanlı Kaymakam V. Ahmet Aykaç, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Yardımcısı J. Alb. Cengiz Yanık, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve kurum müdürleri yer aldı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, ''Aile Yılı Etkinlikleri'' kapsamında MAKÜ Lavanta Tepesi Otelde düzenlenen toplantıya katıldı.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, Isparta Valisi Abdullah Erin'in başkanlığında gerçekleştirilen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2025 Yılı Şubat Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Bucak'ta sanayi tesislerinden eğitim kurumlarına, sosyal projelerden trafik denetimlerine kadar geniş kapsamda ziyaretler gerçekleştirdi. Detaylar için tıklayın!
Vali Tülay Baydar Bilgihan, vatandaşlarla bir araya gelmek ve köylerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Vali Tülay Baydar Bilgihan, 2025 Aile Yılı kapsamında Kozağaç Köyü'nü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Bilgihan, köy halkının taleplerini dinledi ve Gazimiz Faruk Başaran'ı ziyaret etti.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik saha ziyaretlerinde bulundu. Modern üretim süreçleri ve desteklerin ele alındığı ziyaretlerde, sektör temsilcileriyle önemli görüşmeler gerçekleştirildi.
Yorumlar (0)