Bursa Büyükşehir Belediyesi Robotik Kodlama sertifikalarını sahipleriyle buluşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi yaz dönemi programı, sertifika töreniyle sona erdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi  Robotik Kodlama sertifikalarını sahipleriyle buluşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi yaz dönemi programı, sertifika töreniyle sona erdi. Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, teknolojinin engin denizine giriş yapan gençlere destek olmayı sürdüreceklerini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi’nin teknolojiyi sadece tüketen değil aynı zamanda üreten bireyler yetiştirmek amacıyla düzenlediği Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen sertifika töreni ile sona erdi. 8 hafta boyunca kodlamaya giriş, oyun programlama, Arduino ile elektronik programlama olmak üzere 3 farklı dalda eğitim alan 7-17 yaş arası 80 öğrenci, problem çözme, analitik düşünme, farklı bakış açıları geliştirme yönlerinde çeşitli kazanımlar elde etti.
"Her zaman destekçiniziz"
Sertifika töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, eğitime katılan öğrencilerin kodlama ve programlama konularında bilgilenerek, eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşadıklarına vurgu yaptı. Altunsoy, “Sevgili gençler, teknolojinin engin denizine giriş niteliğinde bir kurs dönemi geçirdiniz. Belki de ilerde bu alanda ilerlemeyi tercih edecek ve zaman içinde uzmanlaşacaksınız. Hepinizi tek tek kutluyorum. Umuyorum ki büyüdüğünüzde her biriniz ailelerinizi gururlandıracak yerlerde olacaksınız. Sizlere güveniyoruz ve her zaman destekçiniziz’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından eğitime katılan çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Altunsoy, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Kemal Çınar ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Hakan Arık’ın elinden sertifikalarını aldı. Sertifika töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Korkuteli Melikşah Çocuk Merkezi'nde Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Sınıfı Açıldı
Bölgesel

Korkuteli Melikşah Çocuk Merkezi'nde Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Sınıfı Açıldı

Korkuteli Belediyesi, Melikşah Çocuk Merkezi'nde çocukların teknolojiyle buluşacağı Robotik Kodlama ve Yapay Zeka sınıfı açıldı. Detaylar için tıklayın!

Antalya'da robotik kodlama eğitimleri başlıyor
Yaşam

Antalya'da robotik kodlama eğitimleri başlıyor

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin yenilik, buluş ve girişim destekleme merkezi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde (ASSİM), 10-14 yaşa yönelik verilecek robotik kodlama eğitimi başvuruları başladı.

Hataylı Öğrenciler, Robotik Kodlama Yarışmasında Dünya Üçüncüsü Oldu
Etkinlik

Hataylı Öğrenciler, Robotik Kodlama Yarışmasında Dünya Üçüncüsü Oldu

Dünya çapında online olarak düzenlenen robot yazılımı yarışmasına Hatay’ın Dörtyol ilçesinden katılan Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğrencileri, dünya üçüncülüğünü elde etti.

Karamanlı’da Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı
Bölgesel

Karamanlı’da Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Karamanlı’da robotik kodlama atölyesinin açılışını yaptı. Karamanlı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Karakod: Karamanlı Kodluyor’ adıyla hayata geçirilen projede öğrencilere STEM ve kodlama eğitimi verilecek.

21 Eylül Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

21 Eylül Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler

Muğla'da 21 Eylül 2024 Cumartesi Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...

Afyonkarahisar'da 21 Eylül elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak
Kesintiler

Afyonkarahisar'da 21 Eylül elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak

Afyonkarahisar'da 21 Eylül 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..