Bursa

Bursa İzmir karayolunda yasa boğan kaza

Bursa-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında tatilden dönen ailenin bulunduğu araç, park halindeki bir çekiciye çarparak alev aldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Bursa İzmir karayolunda yasa boğan kaza

Bursa-İzmir karayolunda meydana gelen trafik kazasında tatilden dönen ailenin bulunduğu araç, park halindeki bir çekiciye çarparak alev aldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde otomobil tıra çarptı, 4 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Karacabey ilçesinde, İzmir’den tatilden dönen ailenin bulunduğu aracın tıra arkadan çarptığı kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Bursalı Çalışkan ailesinden baba Orhan Çalışkan (46), eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceyda Çalışkan(16) aynı otomobilde can verirken hayatını kaybeden Ceyda Vatansever(16) in ise ailenin büyük kızı Ceyda Çalışkan’ın lise arkadaşı olduğu yaz tatilini İzmir’de arkadaşı ve ailesiyle birlikte geçirdiği öğrenildi. Okudukları okulda sıra arkadaşı oldukları öğrenilen adaş genç kızların sonlaarı da geçirdikleri kazada aynı oldu.

Bursa İzmir karayolunda yasa boğan kaza

Edinilen bilgiye göre kaza; Bursa - İzmir karayolu üzeri Bursa istikameti Karacabey’in Uluabat Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Sabaha karşı saat 05.30 sıralarında Bursa - İzmir karayolundan Bursa yönüne seyreden Orhan Çalışkan’ın (46) kullandığı 16 KPD 36 plakalı araç, Uluabat Mahallesi’nde park halinde bulunan ve içerisinde Harun T.’nin (42) uyuduğu 35 BDJ 710 plakalı çekiciye bağlı 35 AJN 345 plakalı dorseye arkadan çarptı.

Çevredekilerin durumu bildirmesinin ardından olay yerine polis, jandarma, 112 sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. 16 KPD 36 plakalı araçtakiler sıkıştıkları yerden Karacabey itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılırken, otomobil sürücüsü Orhan Çalışkan (46), eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceyda Çalışkan (16) ve arkadaşı Ceyda Vatansever’in (16) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Araçtan yaralı olarak kurtarılan Zümral Şengün (17) ve sürücü Orhan Çalışkan’ın oğlu Ramazan Batın Çalışkan (14) ise olay yerinde ilk müdahalelerin ardından Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bursa İzmir karayolunda yasa boğan kaza

Hayatını kaybeden 4 kişinin cansız bedeni savcının olay yeri incelemesinin ardından Karacabey Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası tek şeritten ilerleyen trafik, araçların yoldan kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü. Ekipler kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, yol kenarına tır ve kamyonların parkları neticesinde bu tür kazaların sürekli yaşandığını belirten vatandaşlar tepki göstererek, yetkililerin duruma el atmalarını istedi.

Tatilden geriye son fotoğrafları kaldı

Kazanın ardından cenazeleri Karacabey Devlet Hastanesine kaldırılan Orhan Çalışkan (46), eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceyda Çalışkan(16) aynı otomobilde bulunan Ceyda Vatansever(16) daha sonra Bursa Adli Tıp Kurum Morguna götürüldü. Adli Tıp Kurumundaki otopsi raporunun ardından ailesine teslim edilen 17 yaşındaki Ceyda Vatansever’den geriye arkadaşı ile birlikte tatilde çekindiği son fotoğrafı kalırken, cenazesinin Yunuseli Mahallesi’ndeki Akyıldız Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Hamitler Kent Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Sınıf arkadaşı ve ailesiyle birlikte tatile giden Ceyda Vatansever, aynı otomobilde can verdiği sınıf arkadaşı Ceyda Çalışkan ile aynı sonu yaşadı. Genç kızlardan geriye birlikte çektirdikleri tatil fotoğrafları kaldı.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan Orhan Çalışkan ile eşi Serpil Çalışkan ve kızları Ceyda Çalışkan’ın cenazeleri de Karacabey Devlet Hastanesi Morgundan alınarak Bursa Adli Tıp Morguna getirildi. Yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Çalışkan ailesinin 3 ferdinin de yarın Zafer Mahallesi Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Erdoğan Köy Mezarlığında toprağa verilecekleri öğrenildi. Öte yandan Çalışkan ailesinin acı haberi ikamet ettikleri Zafer Mahallesi Namık Kemal Caddesindeki komşularını da yasa boğdu.

 

 Bursa İzmir karayolunda yasa boğan kazaBursa İzmir karayolunda yasa boğan kazaBursa İzmir karayolunda yasa boğan kazaBursa İzmir karayolunda yasa boğan kazaBursa İzmir karayolunda yasa boğan kaza

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da üzen olay Binadan düşen kadın hayatını kaybetti!
3. Sayfa

Antalya'da üzen olay Binadan düşen kadın hayatını kaybetti!

Antalya'nın Alanya ilçesinde 6 katlı bir binanın 4. katından düşen 53 yaşındaki kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı!

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular
3. Sayfa

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular

Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!

Minik Nazlı’nın babasıyla birlikte olan son görüntüleri ortaya çıktı
3. Sayfa

Minik Nazlı’nın babasıyla birlikte olan son görüntüleri ortaya çıktı

Denizli’de oyun oynamak için evinden çıkan ve daha sonra dereye düşerek hayatını kaybeden minik Nazlı’nın, babasıyla birlikte çekildiği son görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde..

İçine taş sıkıştırılarak atılan kartopu, tramvayın camını kırdı
Bölgesel

İçine taş sıkıştırılarak atılan kartopu, tramvayın camını kırdı

Samsun’da içine taş sıkıştırılıp atılan kartopu, tramvayın ön camını kırarak servis dışı kalmasına yol açtı.

Antalya'da kahreden olay 8 bıçak darbesi alan genç adamdan acı haber
3. Sayfa

Antalya'da kahreden olay 8 bıçak darbesi alan genç adamdan acı haber

Antalya'nın Kepez ilçesinde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan kavgada, bir kişi 8 bıçak darbesi alarak yaralanıp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya’da acı olay 7 yaşındaki kız çocuğu başından tüfekle vurulmuş halde bulundu
3. Sayfa

Sakarya’da acı olay 7 yaşındaki kız çocuğu başından tüfekle vurulmuş halde bulundu

Sakarya’nın Geyve ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğu evde tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı.