Burdur

BUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sundu

BAKSİFED Yönetim Kurulu ve bağlı dernekler, Burdur'u temsilen BUSİAD Başkanı Osman Kurt ile birlikte Ankara'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bölgenin sorun ve çözüm önerileri sunuldu.

BUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sundu

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Yönetim Kurulu ve bağlı dernekleri Ankara ziyaretleri kapsamında önemli görüşmelerde bulundu.

Burdur’u temsilen katılan BUSİAD Başkanı Osman Kurt ziyaretler kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve bölge milletvekilleri ile de bir araya geldi. Antalya, Isparta ve Burdur iş dünyası başkanlarının da katıldığı görüşmelerde Kurt hazırladığı Burdur dosyasını Özel ve Kurtulmuş’a sundu. Yapılan görüşmelere BAKSİFED Başkanı Mustafa Cengiz öncülük etti.

ÖZEL’E BURDUR SOHBETİ

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) öncülüğünde BUSİAT Başkanı Osman Kurt Ankara’da bir dizi ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve kurmayları ile bir araya gelen Başkan Osman Kurt Burdur’un önceliklerinin yer aldığı, Burdur Gölü, içme suyu, hayvancılık ve madencilik&mermer konuları hakkında sorun ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosya sundu. Özel buluşmasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Parti Meclisi Üyesi Yalçın Karatepe ile Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Cavit Arı, Mustafa Erdem, Sururi Çorabatır, Aykut Kaya ve İlimizin milletvekili İzzet Akbulut ‘ta hazır bulundu. Başkan Kurt, Özel ile ayak üstü Burdur üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

KURTULMUŞ ve BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ İLE ÖZEL TOPLANTI

Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Mustafa Cengiz ve iş dünyası başkanları, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş’u, gazi meclisinde ziyaret etti. Bu ziyarette Antalya, Isparta ve Burdur’dan katılan iş insanları da hazır bulundu. İş insanları, kentlerindeki iş dünyası hakkında ayrıntılı bilgiler vererek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

BÖLGE SANAYİSİ ÜZERİNE ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI

Bölgede ki sanayi ve ticaretin durumu, ekonomik gelişmeler, mevcut fırsatlar ve karşılaşılan zorluklar hakkında bölge milletvekillerinden Isparta MHP milletvekili Hasan Basri Sönmez, Antalya’dan Ak Parti vekilleri Atay Uslu, Kemal Çelik, Mustafa Köse, Ethem Taş, Tuba Çolak ve MHP vekili Abdurrahman Başkan ile Burdur’dan Ak Parti vekili Mustafa Oğuz ile geniş çaplı değerlendirmeler yapıldı. Burdur’u temsilen katılan Başkan Kurt değerlendirmelerini bölge milletvekilleri ile paylaştı.

Ankara ziyaretlerinin devamında Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) ve İş dünyası başkanları Atamızın ebedi istirahatgahı Anıtkabiri ziyaret ederek mozoleye çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundular.

BUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sunduBUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sunduBUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sunduBUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sunduBUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sunduBUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sunduBUSİAD Başkanı Osman Kurt Ankara'da! Burdur dosyasını sundu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Malatya Yazıhan kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Osman Kurt kimdir?
Bölgesel

Malatya Yazıhan kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Osman Kurt kimdir?

Yazıhan ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Yozgat Saraykent Kaymakamı Osman Kurt, Malatya Yazıhan Kaymakamı olarak atandı

BUSİAD'da Osman Kurt dönemi başladı
Bölgesel

BUSİAD'da Osman Kurt dönemi başladı

Burdur Sanayici Serbest Meslek Mensupları ve İş Adamları Dayanışma Derneği (BUSİAD)'da BAŞKANLIĞA OSMAN KURT SEÇİLDİ.

İŞ ADAMI OSMAN KURT SESSİZ KALMADI
Bölgesel

İŞ ADAMI OSMAN KURT SESSİZ KALMADI

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞABİLİRİZ” mesajları Burdur’da karşılık bulmaya devam ediyor.

Osman Kurt, İYİ Parti’den İstifa Etti!
Bölgesel

Osman Kurt, İYİ Parti’den İstifa Etti!

İYİ Parti Burdur Kurucu İl Başkanı Osman Kurt, partisinden istifa etti. Kurt, istifa dilekçesini Genel Merkez'e gönderdi. İŞTE KURT'UN İSTİFA DİLEKÇESİ

BUSİAD Başkanı Hurşit Çetin, Stokis Gıda’yı Tebrik Etti
Bölgesel

BUSİAD Başkanı Hurşit Çetin, Stokis Gıda’yı Tebrik Etti

Burdur Sanayici, Serbest Meslek Mensupları ve İşadamları Derneği (BUSİAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit ÇETİN, yazılı açıklamada bulunarak Türkiye’nin en büyük 500 şirketi içerisinde yer alan BUSİAD Üyesi İbrahim SOLAK’a ait olan Stok’is Gıda İnşaat …

BUSİAD’da Görev Değişimi: Yeni Başkan Hurşit Çetin
İş Dünyası

BUSİAD’da Görev Değişimi: Yeni Başkan Hurşit Çetin

Burdur Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanlığına Hurşit Çetin getirildi.