BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Üyelere Ziyaret

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yeni kayıt olan ve mevcut üyeleri ziyaret ederek sektör güncellemeleri aldı. Enflasyonun etkileri ve çözüm önerileri de gündem konuları arasında yer aldı.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Üyelere Ziyaret

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Odaya yeni kayıt olan üyelerini ve eskiden kayıtlı olan üyelerini işyerlerinde ayrı ayrı ziyarette bulunmayı sürdürdü.

Programı elverdikçe üyelerini Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlayan, onları işletmelerinde ziyaret eden BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK, cuma gününü üyelerine ayırdı. Başkan Yusuf KEYİK, Ticaret ve Sanayi Odasına yeni kayıt olmuş üyeler ve mevcut üyeler ile buluştu. Başkan KEYİK, üyelerinin yer aldığı sektörler (inşaat, nakliye, otomotiv, taşımacılık, yedek parça ve sanayi aksesuarları) hakkında da sahada güncel bilgiler edindi.

CUMA GÜNLERİ ÜYE ZİYARETLERİ

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, üye ziyaretini belirli bir periyotta yapmayı planladığını belirterek; "Başkanlık yaptığım dönemde mümkün olduğu kadar Odamızın tüm üyeleriyle bir araya gelmeye çalışıyorum. Programlarımızın el verdiği ve müsait olduğumuz günlerde zaten onlarla iletişim ve diyaloglarda bulunuyor ve yüz yüze bir araya geliyoruz. Benim cep telefonum 7/24 açıktır ve isteyen her üyemiz karşı karşıya kaldığı problemleri ve çözüm önerilerini bana istedikleri saat iletebilir.

Yönetim Kurulu toplantımızda aldığımız bir kararla üye ziyaretlerimi cuma günlerine sabitlemeyi planlıyorum. O günlerde programımızın müsait olduğu saatlerde mümkün olduğunca üyelerimle daha sık bir araya gelmeye devam edeceğim" dedi.

YENİ ÜYELERE HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİ

Odaya yeni kayıt olan üyelerine hayırlı olsun ziyaretlerinde de bulunduğunu kaydeden Başkan Yusuf KEYİK; "Yaptığım ziyaretlerde yeni üyelerimize hoş geldin diyerek, üyeliklerinin hayırlı olması, bol- bereketli kazançlarının olması dileklerimde bulunuyorum. Kendilerine Odamızın faaliyetleri, çalışmaları ve genel özellikleri hakkında bilgiler aktarıyorum. Onların merak ettiği konuların cevaplarını birinci ağızdan veriyorum. Ziyaretlerim sadece yeni üyelerimizle sınırlı değil. Mevcut üyelerimize de işletmelerinde misafir oluyorum. Bana ilettikleri sorunlar hakkında güncellemeler yapıyor, varsa yeni sorunları not alıyorum. İletilen sorunları her hafta cuma günleri gerçekleştirdiğimiz Yönetim Kurulu Toplantımızda Yönetim Kurulu Üyelerimle birlikte görüştükten sonra çözümler için yol haritası belirliyorum. Çözülen sorunları da bilfiil kendilerine ileterek bilgilendiriyorum. Tüm üyelerimize bizlere gösterdikleri yakın ilgiden ve misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

ENFLASYON VE ETKİSİ

Üyeleriyle buluştuklarında en çok gündeme getirilen konulardan birisinin de enflasyon ve etkisi olduğunu söyleyen Başkan KEYİK: "Bugünkü ziyaretlerimde üyelerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz en önemli konulardan birisi de enflasyon oldu. İlimiz ve ülkemiz bu konuda ekonomik anlamda negatif etkilendi. Esnaflarımızın, sanatkarlarımızın, işletme sahiplerinin ve ihracatçılarımızın gelir- gider dengesini kurmalarında zorluklar yaşatan enflasyon hakkında hükümetimizin adım adım saha çalışmaları var. Bunları takip ediyoruz. OVP ile ilgili düşüncelerim pozitif yönde. OVP'nin program sona erinceye kadar uygulanması gerektiğini düşünüyorum. 2025 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren de yerel ve milli ekonomimizin pozitif yönde seyredeceğini öngörüyorum. Yaklaşık bir yıl sonra üretim, pazarlama, kârlılık, ticaret ve ihracatta önceki yıllardaki rakamların üzerine çıkarız" ifadelerini kullandı.

BUTSO ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR

BUTSO Üyeleri de Başkan Yusuf KEYİK ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirttiler, yaşadıkları sorunları paylaşıp, sosyoekonomik değerlendirmelerde bulundular.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Üyelere ZiyaretBUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Üyelere ZiyaretBUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Üyelere Ziyaret

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’ten Burdur’a yeni atanan müdürlere ziyaret
Bölgesel

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’ten Burdur’a yeni atanan müdürlere ziyaret

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur'a yeni atanan İl Emniyet Müdürü, İl Genel Meclisi Başkanı, KÖY KOOP Başkanı ve İl Defterdarı ile bir araya gelerek işbirliği ve koordinasyon mesajı verdiler.

Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Ankara programı
Bölgesel

Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Ankara programı

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Bucak TSO Başkanı ile TOBB ziyaretinde üyelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaştı. Finansmana erişim, OVP ve yeşil dönüşüm gibi önemli konular ele alındı.

Başkan Yusuf Keyik’ten ‘Burdur Şehir Trafiği Düzenlemesi’ hakkında hatırlatma
Bölgesel

Başkan Yusuf Keyik’ten ‘Burdur Şehir Trafiği Düzenlemesi’ hakkında hatırlatma

Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Keyik; son günlerde gündeme gelen ‘Burdur Şehir Trafiği Düzenlemesi’ hakkında hatırlatma ve açıklamada bulundu.

Başkan Yusuf Keyik, Milletvekili Akbulut'a önerilerini aktardı
İş Dünyası

Başkan Yusuf Keyik, Milletvekili Akbulut'a önerilerini aktardı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet AKBULUT'A Burdur için güncel öneri ve taleplerini iletti.

Kumluca TSO'dan Burdur TSO'ya bölgesel kalkınma odaklı ziyaret
İş Dünyası

Kumluca TSO'dan Burdur TSO'ya bölgesel kalkınma odaklı ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri ÖZEN Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'i makamında ziyaret etti.

KOSGEB Başkanı Burdur'da! KOBİ'lere Yeni Teşvikler ve İş Birliği Müjdesi
İş Dünyası

KOSGEB Başkanı Burdur'da! KOBİ'lere Yeni Teşvikler ve İş Birliği Müjdesi

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'i makamında ziyaret etti.