Eskişehir

Büyükşehir'den Beylikova'ya otobüs ve cenaze aracı hibe edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikova Belediyesi’ne hibe edilen otobüs ve cenaze araçları, düzenlenen teslim töreniyle birlikte hizmete girdi. Detaylar haberimizde..

Büyükşehir'den Beylikova'ya otobüs ve cenaze aracı hibe edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikova Belediyesi’ne hibe edilen otobüs ve cenaze araçları, düzenlenen teslim töreniyle birlikte hizmete girdi.
Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ilçenin ulaşım ve cenaze hizmetlerinde önemli bir eksikliğin giderildiğini belirterek, "Beylikova halkı için hayati öneme sahip iki aracı belediyemize kazandıran Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Ayşe Ünlüce ’ye teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişimi için iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu araçlar, halkımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda en iyi şekilde kullanılacak" dedi.
Başkan Karabacak, hibe edilen otobüsle birlikte belediyenin otobüs sayısının 2'ye yükseldiğini belirterek, Beylikova halkına bir de müjde verdi. Yeni otobüsle birlikte Karabacak, kırsal mahallelerden ilçe merkezine, özellikle cuma günleri kurulan ilçe pazarına vatandaşların rahatlıkla ulaşabilmesi için servis hizmeti başlatılacağını duyurdu. İlçedeki ulaşım imkanlarını artırmaya yönelik çalışmaların süreceğini belirten Karabacak, bu hizmetin özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti. Cenaze aracının da ilçedeki defin hizmetlerinde önemli bir ihtiyacı karşılayacağını vurgulayan Başkan Karabacak, araçların Beylikova halkına hayırlı olmasını temenni etti. Beylikova Belediyesi olarak vatandaşların yaşam kalitesini artıracak projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Turist rehberleri Eskişehir'de
Yerel Yönetim

Turist rehberleri Eskişehir'de

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, turist rehberlerini Eskişehir'de ağırladı. 48 profesyonel turist rehberi adayı Eskişehir'i keşfetmek için bir araya geldi. Detaylar haberimizde..

Şehir Tiyatroları oyuncusu Umut Bazlama'ya acı veda
Bölgesel

Şehir Tiyatroları oyuncusu Umut Bazlama'ya acı veda

Hayatını kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Umut Bazlama, düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Adana’ya uğurlandı.

Bucak İftar Çadırı'nda gençlerden anlamlı dayanışma Gönüllü olarak destek verdiler
Bölgesel

Bucak İftar Çadırı'nda gençlerden anlamlı dayanışma Gönüllü olarak destek verdiler

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi öğrencileri, Bucak İftar Çadırı'nda gönüllü olarak yer aldı. Birlik ve beraberliğin gücünü hissettiren etkinlik detayları için tıklayın.

Bucak'ta İyilik Haftasında özel ailelerle iftarda buluştular
Bölgesel

Bucak'ta İyilik Haftasında özel ailelerle iftarda buluştular

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İyilik Haftası kapsamında Bucak Müftülüğü ve TDV Bucak Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Akdeniz Üniversitesi'ne 900 yataklı yeni hastane Sağlık turizmine ve Antalya'ya büyük katkı
Bölgesel

Akdeniz Üniversitesi'ne 900 yataklı yeni hastane Sağlık turizmine ve Antalya'ya büyük katkı

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, yeni hastane binası inşaatını gezerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Aydın’dan iftar sonrası ev ziyaretleri
Yerel Yönetim

Başkan Aydın’dan iftar sonrası ev ziyaretleri

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, iftar sonrası Çırpan Mahallesi’nde ev ziyaretleri yaptı. Detaylar haberimizde..