Antalya’nın Serik ilçesinde leylek bacakları kırılmış yaralı halde bulundu.
Serik ilçesine bağlı Burmahancı Mahallesi’nde her yıl caminin kubbesine yuva yapan leylek, cami imamı tarafından yaralı halde bulundu. Leyleğin bacaklarının kırık halde bulduğunu anlatan cami imamı Fazıl Sungur, "Sabah kursa gelirken, ağacın altında poşet gibi bir şey gördüm. Merak ettim bir baktım hayvan yerde yatıyor. Sonra bacaklarının yaralı olduğunu gördüm. Sonra Serik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne haber verdim" dedi.
Yaralı leyleğin, tedavi için doğa koruma ekipleri tarafından alınıp Antalya Hayvanat Bahçesine götürüldüğü öğrenildi.
İHA
Ağrı’da jandarma ekipleri tarafından yaralı halde bulunan leylek tedavi altına alındı.
Niğde’de yaralı olarak bulunan leylek Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde tedavi altına alındı.
Yaralı Leylek tedavisinin yapıldığı Tarım Müdürlüğü bahçesinden ayrılmıyor haber devamı..
Dün öğle saatlerinde Burdur'un bozlar köyünden, Burdur'a gitmekte olan cihan Öney isimli vatandaş yol kenarında kanadı yaralı bir şekilde bulduğu siyah leylek cinsi kuşu alarak Burdur'da veterinere tedavi ettirip Burdur av koruma müdürlüğüne teslim etti.
02 Mart Cumartesi Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
02 Mart Cumartesi Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler
Yorumlar (0)