Çavdır Belediye Başkanı Uzm. Ecz. Ali Okan Yücel, Bayır Mahallesi’nde önemli bir altyapı çalışmasının tamamlandığını duyurdu. Başkan Yücel, Bayır Mahallesi Yaran Mevkisi’nde gerçekleştirilen kanalizasyon hattı çalışmalarının, bölge sakinleri için hayırlı olmasını diledi.
Çavdır Belediyesi, bölgenin gelişimini hızlandıran projelere hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yücel, yaptığı açıklamada Yaran Mevkisi’nde bulunan evler ve arsalara yönelik kanalizasyon hattı çalışmasının başarıyla tamamlandığını belirtti. Yücel, “Bayır'ımıza hayırlı olsun” diyerek bu hizmetin mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracağına dikkat çekti.
Başkan Yücel, projeyi duyururken “#İşimizGücümüzÇavdır, #İşimizGücümüzBayır” ifadelerini kullanarak, belediyenin hizmet odaklı çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
Çavdır Belediyesi, ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye, ilçe genelinde yaşam standartlarını yükseltmek adına kapsamlı projelere imza atmaya devam edecek.
Çavdır Canlı Hayvan Pazarı’nda 600 m²’lik yeni padok alanının inşaatına başlandı. Başkan Yücel, çalışmanın halk için faydalı olacağını belirtti.
Çavdır Belediyesi, fırında yapılacak tadilat nedeniyle bayramın 3 günü halk ekmek üretimine ara vereceğini duyurdu.
Çevre il ve ilçelerde görülen şap hastalığı nedeniyle Çavdır Hayvan Pazarı geçici olarak kapatıldı. Çavdır Belediyesi alınan kararı duyurdu.
Çavdır İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Ali Okan Yücel ve Kaymakam Kübra Nur Taşçı katıldı.
Çavdır Belediye Başkanı Uzm. Ecz. Ali Okan Yücel, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını ziyaret ederek minnettarlığını sundu. İşte detaylar...
Çavdır Belediyesi ile Gölhisar Sulama Birliği arasında arazi yollarının bakım ve onarımına yönelik protokol imzalandı. İşte detaylar ve planlanan çalışmalar!
Yorumlar (0)