Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin’in duyurduğu projeyle Konak Mahallesi’ne esnafa uygun fiyatlarla kiralayabilecekleri dükkanlar kazandırılıyor. Belediyeye ait arsa üzerine yapılacak dükkanların temel kazma çalışmaları başladı. Başkan Ezin, "Ya Bismillah! İlçemize hayırlı olsun!" diyerek projeye olan inancını belirtti.
Belediye tarafından yürütülen bu projede, esnafın daha geniş ve modern iş yerlerine kavuşması hedefleniyor. Yerel ekonominin canlanmasına katkı sağlayacak bu projeyle birlikte, Çeltikçi’de ticaretin daha dinamik bir hale gelmesi bekleniyor.
Esnaflara Büyük Avantaj! Konak Mahallesi'nde açılacak yeni iş yerleriyle birlikte, uygun fiyatlı kiralama fırsatları sunulacak. Bu sayede küçük ve orta ölçekli esnaflar, işlerini büyütme ve geliştirme fırsatını yakalayacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Burdur ziyaretinde Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin’den ilçenin taleplerini dinledi.
Burdur Çeltikçi ilçesinde devam eden TOKİ konutlarının, beklenenden önce tamamlanabileceğini Belediye Başkanı Ramazan Ezin müjdeledi.
Çeltikçi ilçesinde kuraklığa karşı açılan içmesuyu sondaj kuyusu, saniyede 30 litre kapasitesiyle ilçe halkının içmesuyu ihtiyacını karşılayacak.
Çeltikçi Belediyesi, olası susuzluk riskine karşı önlem alarak Yarpınar mevkiinde içmesuyu sondaj çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ramazan EZİN, projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, iş adamı Nihat Karatay’ın zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere Cross Enduro motosiklet bağışladığını duyurdu.
Burdur Çeltikçi’de iş insanı Salih Yaman, Konak Mahallesi’ndeki arsasını belediyeye bağışladı. Belediye Başkanı Ramazan Ezin, bu anlamlı destek için teşekkür etti.
Yorumlar (0)